maanantai 10. huhtikuuta 2023

Kevätretki Lammassaareen

 Eilen tehtiin ihana lämmin ja aurinkoinen kevätretki Helsinkiin Lammassaareen. Tämä on yksi sellainen paikka, joka lumoaa joka kerta eli sellainen paikka jota voin lämpimästi suositella jos et ole vielä käynyt. 

Meillä retket tänne yleensä ajottautuu loma-aikaamme, syksy on melkein vakio ja sitten joko kesällä tai talvilomallakin. Kaikkina vuodenaikoina on oma ihana viehätyksensä, eli nyt vaan tepastelemaan näille ihanille pitkospuille!

Kuten arvata saattoi, koska kelit ovat nyt pääsiäisenä suosineet paremmin kun olisi voinut toivoa, niin emme tokikaan olleet ihan ainoat täällä. Itseasiassa en muista aijemmin, että näin paljon olisi ollut väkeä, mutta koska muutama vuosi sitten pitkospuut ovat uusittu, niin hyvin siellä pääsee kulkemaan. Olen ehtinyt jo kirjoitella, että odotella tennari ja lenkkari kelejä, ja nyt on pääsiäisenä korkattu sekin kausi avatuksi! Jippii! 

Uskaltauduin laittamaan jalkaan uudet ihanat * Skechers Glide-Step Sport lenkkarit, vaikka en ollut aikaisemmin kuin sovitellut kotona näitä kenkiä. Yleensä teen uusilla kengillä aina alkuun pienempää lenkkiä, että jalka tottuu uusiin kenkiin, mutta en malttanut olla kokeilematta näitä ja kaikeksi onneksi nämä istui todella hyvin jalkaan :) Nyt on sitten todellakin avattu virallisesti tennari // lenkkari kausi ja vielä uusilla ihanilla kengillä! 

Meinasi muuten olla ihan todella vaikea valita kenkiä tuolta upeasta valikoimasta, mutta nyt voin sanoa että ainakin osui omaan jalkaan tosi nappiin. Kannattaa ehdottomasti kurkkia kevään uutuuksia täältäMukaan pakattiin tuttuun tapaan myös eväät, ja jälleen tuli todettua että kuinka hyvältä ruoka maistuukaan raikkaassa ulkoilmassa. Kuinka ihana on pitää evästauko lenkkeilyn lomassa ja ihastella kaunista luontoa ja kuunnella kevään ääniä. Tänään muuten myös selvästi omaan nenään myös kevät tuoksui ekan kerran! 

Parkkipaikan aivan läheisyydessä ( jossa on muuten nyt aika isot tietyöt! ) oli aivan hurmaava Donitsi auto, ja hetken mietin josko olisi ottanut kotiin mukaan evästä, mutta muita pääsiäisherkkuja kun kotona odotti niin tällä kertaa jäi välistä. Vinkiksi vaan muille! :) Laittelen instan puolelle kuvaa tästä, vekkuli auto kun oli! 

Onko pääsiäinen siellä sujunut mukavasti ja saatu auringosta nauttia? :) 


* Yhteistyössä: Skechers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...