tiistai 29. tammikuuta 2013

Odotus palkitaan

Täällä vietetään tänään vapaa päivää. Päivät alkaa käymään vähiin kun Tampereen asunto pitää luovuttaa. Mutkia on tullut hieman matkaan mutta tänään pitäisi saada koko asunto tyhjäksi vihdoin ja viimein. Tavarat alkaa Vantaan kodissamme asettua pikku hiljaa paikoilleen, sisustamista toki on vielä edessä. Joka kerta kun olen tehnyt Tampereen reissun, olen ajatellut, nämä on viimeiset tavarat mitkä tuon Vantaalle, mutta, joka ikinen kerta auto on tupaten täynnä tavaraa! Mutta jos tänään sitten viimein olisi viimeiset tavarat. Kaikki vapaa päivät mitkä ovat olleet tässä kuukauden sisällä ovatkin menneet tässä muutto touhussa joten kyllä odotan sellaista vapaa päivää että ei tarvitse aamu aikaisin lähteä pakkaileen tavaroita ja iltamyöhällä purkaa niitä. Vaan että vapaa päivän saa viettää aivan rennosti. 
Kovasti odotettu asia: saada muutto päätökseen. 

Ja sitten asiasta toiseen, myös kauan odotettuun asiaan. 

Muutamissa ihanissa blogeissa mm. Home Vanilla on välillä vilahdellut ihania tähtilautasia. Olenkin kovasti sellaisia koettanut etsiä jo tovin aikaan mutta tuloksetta. Tuntuu että tähti jutut ovat aika monen suosiossa juuri nyt. 
Eräänä päivänä sitten sattui iloinen yllätys kun huomasin että ihanaan Millan putiikkiin oli tullut erä tähtilautasia. Sitten ei auttanut kun laittaa heti tilausta menemään ettei jäisi ilman. 

Kovasti tätä ihanaa pakettia odotin postista ja niin kovasti ihastuin kun paketin avasin. Lautaset olivat vielä hienommat mitä odotin. 
Jälleen ajattelin: hyvää kannattaa jaksaa hieman odottaa. Lautaset otettiin heti koe käyttöön. Pikaisesti tekaisin jauhelipihvit ja leikkelin salaattia tähtilautaselle. Kun kulta tuli kotiin töistä, lämmitin sämpylät ja herkuteltiin itse tehdyillä hamppareilla. 

Leipomis intoa oli vielä enemmänkin. Joten tein pikaisesti mustikka muffinsseja. Ohjeen saat täältä. Muffinssit on tehty siis piirakka ohjeella mutta käy erittäin hyvin. 
Vaikka ohje on kananmunaton niin vetää täysin vertansa mamman marjapiirakalle! Loistava piirakka ohje!


Mukavaa talvipäivää kaikille! ♥

12 kommenttia:

 1. On kyllä ihania tähtilautasia :)
  Kivaa päivää sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin lempparit nyt :-) Kauan etsinkin :-)

   Kiitos samoin :-)

   Poista
 2. Nam mitä herkkuja oot taikonut! Nuo lautaset on tosi ihanat<3

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo tähtilautaset:) Nams!! En ole vielä syönyt aamupalaa ja kuolaan täällä sinun burgeria :):)

  hiihiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkäisenä muuten on aika "kiva" katsella blogeja, olen huomannut monesti saman ;-)

   Poista
 4. Muutto o kyllä ihan kauhea rupeama, mutta lopussa kiitos seisoo! :)
  Nätit on lautaset. Tykkään hopean väristä yhdistettynä valkeaan tai harmaa ja valkea. Koitan meidän keittiöön tätä värisävyä tunkea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, muutto on kyllä niiiiin ikävää hommaa. Kyllä mielellään muita olen auttamassa mutta oma muutto on kyllä todella vihon viimeistä hommaa :-/

   Ne väsisävyt onkin nyt jotenkin tosi mieleiset :-)

   Poista
 5. Ihanat lautaset! Noita kannatti todellakin odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti, vaikka välillä jo oli usko loppua et ei koskaan löydy mulle :-D

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...