keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Kun syksy kääntyy talveenMarraskuu alkaa kääntyä hiljalleen loppua kohden. Tämäkin kuukausi on kadonnut aivan kuin ilmaan, ajankulu on kyllä yksi asia jota ei ymmärrä! Ja tuntuu, että vuosi vuodelta aika menee aina vaan nopeampaa. Yksi viikko kuluu todella nopeaa, ja kun kuukausi alkaa, niin se onkin melkein jo loppusuoralla kuten nytkin. Kun joskus saisi pysäyttää sen ajan, ja olla vain siinä hetkessä oikeasti kunnolla a j a n kanssa. Tälläisiä hetkiä elämään kuitenkin mahtuu useampia jolloin sen ajan toivoisi "seisovan". 
Eilen oli aivan hurmaavaa kun saatiin herätä lumiseen maisemaan! Juuri kun siitä ehdinkin tässä kirjoitella! Kyllä se lumi vaan tekee ihmeitä! :) Mielellään ottaisin uuden lumipyryn vielä lisää ja sen pakkasen, kuinka ihanaa onkaan sitten katsella kun kaikkialla on niin kaunista. Lumi heijastelee kun pienet timantit aurinkoisina hetkinä! Oi, se on niin kaunista! 
Mietin tuossa yksi päivä, että vaikka kamera on ollut kohtuu ahkerassa työssä pitkin syksyä niin ihan se kaunein ruska jäi kyllä tältä vuodelta ikuistamatta. Sen kun haluaisin ihan ehdottomasti joka vuosi tehdä, mutta, aina ei aika riitä kaikkeen ja tilaisuus meni nyt ohi tältä osin. 

Valitsin tähän postaukseen pääasiassa kuvia, joita ei ole vielä postauksissa näkynyt, mutta instassa on toki voinut vilahdella. Ja nimenomaan tuolta lempparikuukaudelta: lokakuulta. 

Tuo yllä oleva lyhtykuva on yksi lemppari. Se on napattu syyslomalla mökillä, kun syysilta alkoi hämärtää. Tuohon kuvaan, ja siiheen viikkoon liittyy niin paljon hyviä ja arvokkaita muistoja, joita olen useamman kerran miettinyt sen jälkeenkin. Muistot <3

Tuo lyhty on yksi uusi lemppari, ja se kotiutuikin viehättävästä Amalias Hem putiikista! <3 Kannattaa ehdottomasti kurkkia mitä kaikkea ihanaa tuolla putiikissa onkaan! :) Heillä päivittyy insta myös ahkerasti joten sinnekin kannattaa kurkkia! :) 
Liki joka iltaan kuuluu kuppi kuumaa, joko teetä tai kaakaota ja ompa se glögi kausikin tullut jo aloitettua. Tästä tietää aina syksyn ja talven saapuneen. Tälläiset pienet hetket arjessa ovat niitä tähtihetkiä. Jälleen voisin todeta, että se ei suuria vaadi. Tällä hetkellä tosin odotan todella kovasti sitä ihan tavallista arkea, ja kovasti toivonkin että pian pääsen takaisin töihin, ja tämän kolarin voi laittaa mappiin ööhön. 
Toivottavasti lumi pysyisi nyt maassa, ja saisimme nauttia tuosta vaaleasta maisemasta! :) 


Ihanaa päivää! 

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Täällä odoteellaan vielä lunta ja valkeutta, jospa huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Lunta taas täälläkin odotellaan, niin se parikin kertaa jo ehti sulaa pois. Olisi niin ihana kun valkea maa :)

   Poista
 2. Kauniit syksyn tunnelmat kuvissa <3 Jotenkin syksy meni jotenkin vähän ohitse täälläkin. Nyt tuntuu jo kovin talviselta. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Nyt kyllä on syksy muisto vain. Vaikka ei lunta, niin talven tuntua jo kovasti ilmassa. Toivotaan, että valkea maa tulisi pian :)

   Iloista uutta viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...