tiistai 14. marraskuuta 2017

Syksyisiä auringonsäteitä

Eletään sitä aikaa, kun kuvausolosuhteet käyvät hetki hetkeltä haasteellisemmiksi. Kuinka sitä tuleekaan katsottua säätietoa tarkkaan, ja suunniteltua kuvauspäivää kun auringon kuva kartassa näkyy! ;) 

Sitten kun sellainen päivä kohdalle osuu, niin kamera kyllä työskenteleekin todella ahkerasti, ja muistikortti täyttyy hyvää vauhtia kuvista. Tuollaiset saumat on käytettävä ehdottomasti hyväksi! Jaksaisin uskoa, että aika moni siellä ruudun toisella puolella voi tämän saman allekirjoittaa? :)

Nämä kuvat ovatkin yhdeltä kohtuu valoisalta päivältä, ja kuinka olenkin aina innoissaan jos kuvia ei tarvitse juurikaan käsitellä! Se on aina ehdottomasti plussaa ;) 
Viime viikolla tuli leivottua ( ensimmäiset ) piparit, ja sain mukavan idean kuvaukselle, mutta kun koko päivä oli pimeääkin pimeämpi niin myös kuvat olivat sitä myöden sitä. Voi rähmä! 

Kamerani alkaa huudella uuden akun perään, ja sellainen tarviikin laittaa tilaukseen. Onhan kamera nelisen vuotta varsin hyvin palvellutkin, joten ihan varmasti oikea aika uusia akku. Tähän pimeään aikaan on tullut katseltua myös lisävarustusta kameraan, jos se kuvaus sitä myöden kenties vähän helpottaisi.

Tänään pitäisi olla tiedossa ihan kaunis marraskuinen päivä! :) Nautitaan siitä ehdottomasti, niin silmin kun linssinkin läpi! 


6 kommenttia:

 1. Totta, kuvaaminen on kyllä todella haastavaa tällä hetkellä. Tuntuu että postauksia kyllä olisi mielessä, mutta kuvat puuttuvat. Tai, kuvia olisi mutta kaikki niin huonoja.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri, monena päivänä tähän asiaan vaan kompastuu. Pitää ajatella positiivisesti, että valoa kohden tässä kuitenkin mennään :)

   Kiitos Kaisa, ja iloista viikonloppua! :)

   Poista
 2. Niin totta kyllä! Tänään oli pakko heti kotiuduttua nappasta pari kuvaa, kun kerrankin oli valoisaa. Muuten on pakko pääasiassa kuvata viikonloppuisin, kun valo ei vain millään riitä. Harmittaa, kun inspistä voisi olla, mutta olosuhteita ei. :D

  Mukavaa tiistai-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa niin varsin tutulta täälläkin, pienetkin hyvät hetket on käytettävä ehdottomasti hyväksi! :) Hih.

   Inspistä todellakin olisi, kun vaan valoa olisi enemmän :D

   Kiitos Jenni, mukavaa alkavaa viikonloppua! <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat, ja todellakin samat ajatukset täälläkin pyörii kuvauksen suhteen...Kovin niitä valoisia päiviä odottaa, silloin nappaa mielellään kamerankin käteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, etten ole ainoa tän asia kanssa kamppaileva! ;) Haastavaa on kyllä, mutta kuitenkin sitä valoa kohdenhan tässä päivä päivältä mennään :) Vaikka aikaa vielä onkin, mutta kuitenkin :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...