maanantai 20. marraskuuta 2017

Nyt kelpaa!Kerran jos toisenkin tässä muutaman vuoden aikana olen katsellut kaupoissa Merinovillaisia niskatyynyjä. Olen kirjoittanut aikaisemminkin blogiin, että olen aivan toivoton katsomaan illalla telkkua, ja niin siinä lähes joka ilta käy että nukkumatti tulee sohvalla jo. Pää on miten sattuu, ja sitten on niskat kipeät. 

Tuttua muillekin? 

Reipas viikko sitten huomasin kauppareissulla ison korillisen lammas, että kissa niskatyynyjä tulleen ja puhuin asiaa murullekin kotona. Tänä vuonna kun on muutenkin  ollut niin onnettomuusherkkä, niin asioita joille voi jotakin tehdä ( kipuun liittyen! ) niin on ainakin oppinut tekemään. Joten seuraavallla kauppareissulla kärryyn napattiin harmaa ihana kissa niskatyyny. 

Niin pieni asia, mutta sitäkin mahtavampi! Aivan hymy huulilla lähdin kaupasta pois ja siitä lähtien joka ilta kissa on ollut harteilla ja kuinka se samalla lämmittää tätä aina viluista tyyppiä, ja pääkin pysyy asiallisessa asennossa! Voi kun tämänkin olisi vaan hoksannut aikaisemmin...

Joten, jos joku muukin on tälläistä miettinyt niin ehdottomasti suosittelen! Ja onhan se aika veikeäkin kaveri! Karvatassut ensin kyllä vähän ihmettelivät moista villaista tyyppiä, mutta sittemmin sille on jo vähän annettu kyytiäkin! 

Maljakossa ihastuttaa valtavan suuri leikko Hortensia jonka murulta sain yllätyksenä! Voi kuinka se on tuonut tänne sairastuvalle iloa, niin upea kukka! 


Nyt on aika toivotella iloista alkanutta uutta viikkoa! 

6 kommenttia:

 1. Tuo kissa voisi meillekin kotiutua.
  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ollut kertakaikkisen loistava! :)

   Kiitos Kaisa, ja samoin! <3

   Poista
 2. Suloinen niskatyyny ja voi, miten upean värinen hortensia <3 Tuollaista väriä etsin itsekin syksyllä mutta en löytänyt. Itse en yleensä nukahda telkkarin ääreen, mutta olen muuten aina sellainen niska ja hartia seudun jännittäjä että usein ne onkin ihan lukossa. Lumista tiistaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Janina! :) <3

   Tuo on kyllä hurmaava, ja vielä parinkin reippaan viikon jälkeen on maljakossa ihastuttamassa! :) Jospa näitä nyt vielä vaikka olisi nyt joulun alla kuitenkin, tämäkin kun tosiaan pari viikkoa sitten ostettu :)

   Iloista uutta viikkoa! <3

   Poista
 3. Onpa kivan mallinen tyyny ja varmasti hyvä sohvalla nuokkuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, on kyllä ollut loistava kaveri! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...