lauantai 18. marraskuuta 2017

LämmittääReipasta lauantaita! 

Onko siellä muita talven odottajia? Täällä ainakin odotetaan todella kovasti! Tokikaan mitään hirmu pakkasia ei tarvitse tulla, ihan vallan hyvin riittää muutamat asteet. Sellaiset ihanat kirpsakat, ja aurinkoisetkin päivät. Eikä se tokikaan pahitteeksi olisi, jos lumikin narskuisi jalkojen alla. Mitäpä jos tulisi pitkästä aikaa ihan kunnon t a l v i? Eikä vain muutamaa viikkoa kestävä ohi menevä aikakausi. Toisipa se lumi valoakin tähän loppu marraskuuhun kivasti. 

Mitenkäs se vanha sanonta menee: marraskuussa tullut ensi lumi pysyy, mutta joulukuussa tullut ei? Nythän toki sen ensilumen saimme jo lokakuussa, mitä lie se sitten tietääkään! 
Joudutaan sitä talvea odottamaan, tai ei, niin joka tapauksessa nyt on ainakin ehtinyt varautua talveen jo loistavasti. Kaapissa odottaa uudet talvikengät, ja uusi talvitakki saapui myös hiljattain postissa. Pipo ja kaulaliina varasto on myös täydentynyt ihanilla lämmittävillä Kauneve:n Ahma-pipolla, sekä Ilves-huivilla. Värit ovat kyllä jotkin niin namut, etteipä voisi enempää sopivammat kohdallani ollakaan! 

Huivi onkin päässyt jo käyttöön ihan urakalla, koska mikä onkaan ihanampaa kun kietoa pitkä huivi kunnolla kaulan ympärille, ettei vaan tuuli pääse tuivertamaan takin alle! 

Pipo on myös jo muutamia kertoja koekäytetty ja hyväksi todettu myös, eipä muuten palele! 
Molemmat tuotteet ovat pehmeää Luomu Merinovillaa, ja aivan todella pehmeät! Asian voisi siis kaiketi yhdistää, niin että lämmittävät, kauniit ja käytännölliset. Eipä sitä muuta voisi toivoa enää! 
Kauneve:n nettikaupasta löytyy niin lapsille, naisille kun miehille asusteita. Kannattaa ehdottomasti kurkkia mitä ihanuuksia talven varalle sieltä löytyy. Olisiko pukinkonttiin sopivia juttuja? :) 

6 kommenttia:

 1. Onpa kauniin näköiset asusteet, ihanat värit! Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihan namu värit! :) <3 Tykkään niin hirveästi! :)

   Kiitos Jenni, ja mukavaa lumista alkuviikkoa! <3

   Poista
 2. Täällä odotellaan kovasti talvea, olisihan se huomatatvasti ihanampaa, kuin tämä sade ja pimeys.
  kauniita talviasusteita-merinovilla on ihan luksusta ja ihanan pehmoista.

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ihan juuri se sama ajatus täällä :) Onneksi tänään saatiin herätä valkoiseen uuteen lumeen, toivottavasti se pysyisi :)

   Tuo materiaalia on kyllä niin pehmoista ja todellakin lämmintä :)

   Kiitos paljon, ja iloista uutta viikkoa! :)

   Poista
 3. Voi miten kauniita neuleita. Talvea ja lunta odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo ovat kyllä aivan ihanat! :)

   Toivottavasti teidänkin suunnalle tuli hieman lunta :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...