tiistai 7. marraskuuta 2017

Mikä tuoksu!

Nyt täytyy sanoa, että en ihan heti muista koska olisin leiponut pullaa tai korvapuusteja. Siitä on todellakin tovi jos toinenkin. Mietin tuossa yksi päivä, että miksihän ihmeessä? Tuore pullahan on niin kertakaikkisen hyvää! Kuitenkin useimmiten tulee tehtyä erilaisia muffinseja tai sitten jotakin piirakkaa, takuu varmat jutut! :) 

Niin, en myöskään viime viikolla ( vieläkään ) leiponut sitä pullaa, mutta sitäkin kätevämmin paistoin kotiuunin herkullisia korvapuusteja, ja voi ja oi! Kyllähän siitäkin tuli niin ihana tuoksu siivouksen päälle. Ei ollenkaan huonompi vaihtoehto tuokaan. Näitäkään ei ole tullut ostettua mies muistiin, mutta yksi päivä alkoi sen verran pullahammasta kolottamaan, että kaupasta oli lähdettävä pakkastiskin kautta kotiin. 

Sen sijaan, gluteenitonta leivontaa täytyy edelleen harjoitella ja ajattelinkin että tällä viikolla teen yhden pienen testin ( puolivalmiista tosin ), josko vähän jo sitä jouluakin sivuaisi... 

Jospa sitä laittaisi nyt teen hautumaan, ja taidan parkkeereta sohvalle nyt vielä itseni torkkupeiton alle. Tänään olisi edessä fysioterapian aloitus, jota täällä odotetaankin k o v a s t i! 

Mukavaa marraskuista päivää! 

6 kommenttia:

 1. Oi tuoreen pullan tuoksu on niin parasta 💗 Nuo kaupan pullat ovat todella käteviä ja hyvän makuisia. Tsemppiä fysioterapiaan ja aurinkoista päivää ☀️💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on kyllä aivan ihanaa! <3 Onneksi se tuli hyvin nuita valmispulliakin paistamalla ;)

   Kiitos kovasti, täällä koetellaan hitaasti mutta varmasti parannella! <3 Mukavaa alkavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Ihanaa, tuoretta pullaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistui p i t k ä s t ä aikaa kyllä niin hyvälle! :)

   Poista
 3. Nam! ;D Yksi päivä juuri miettisin, että joulupullaa voisi tehdä Jouluksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulostaa oikein todella hyvältä idealta! :) Mukava lisä perinteisiin :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...