lauantai 11. marraskuuta 2017

LauantaiSe olisi jälleen lauantai

Täällä se tarkoittaa ahkeraa pyykkäystä! Joka itseasiassa jo eilen illalla aloitettiin jos ihan tarkkoja ollaan. Pyykkiä on kertynyt hyvä pino ( vai pitäisikö sanoa kasa ), koska yleensä pyörittelen pyykkikonetta useamman kerran viikossa, mutta nyt pyykkäykset ovat painottuneet viikonlopuille, koska vieläkään en uskalla // pysty kantamaa mitään painavaa. 
Pyykinpesu on itselle yksi mieluisimmista kotitöistä. Siksipä sitä varmasti tuleekin tehtyä kohtuu herkällä kädellä, ja tosiaan yleensä mielissään. 

Entistä mukavampaa tästä on tullut, kun kaikki pyykit tulee nykyään vietyä alhaalla sijaitsevaan kuivaushuoneeseen, eikä tarvitse kotona kikkailla telineiden kanssa jotka veivät kohtuu suuren tilan ja toisekseen olivat aina tiellä. Aikaisemmin kuivaushuoneessa tuli kuivattua vaan lakanapyykkiä, mutta jo hyvä tovi sitten tuli ajatus että miksipä ei siellä kuivaisi kaikkia! :) 
Kuivaushuoneeseen liittyy toki kaikkia hauskoja, ja toki myös aina ei niin hauskoja sattumuksia, mutta nehän vain värittävät tätä elämää tarinoillaan. Kuitenkin yleisesti tämä on ollut todella toimiva ratkaisu, johon ollaan oltu todella tyytyväisiä! 

Kuinka ihana onkaan kun pääsee hakemaan puhtaat, ja raikkaat pyykit ja viikkaa ne kaappiin! Unohtamatta puhtaita lakanoita, ja sitä tunnetta kun illalla pääsee nukkumaan! Tänään onkin myös lakananvaihto päivä :) 
Instagramin puolella onkin vilahdellut jo useampi kuva näistä uutukaisista Vera-Vera:n pellavaisista käsipyyhkeistä, jotka ovatkin päässeet meillä heti reippaaseen käyttöön. 

Heti pakettia avatessa ihastuin oitis pyyhkeiden pehmeyteen ( pellava! ) ja muutaman pesukerran jälkeen nämä ovat tulleet vaan paremmaksi ja entistä mieluisammaksi. Näistä on tullut sellaiset mielituotteet, että on aina kiire saada pesusta pois ja taas käyttöön :)

Plussaa on myös tuo perinteistä vohvelipyyhettä muistuttava ulkonäkö, joka on itselle ehdottomasti mieluisa asia! 

Kuuluuko pyykkäys siellä lemppari kotitöihin? :) 


Ihanaa lauantaita, sateesta huolimatta! <3

15 kommenttia:

 1. Itselläni pyykkääminen ja sitten niiden pyykkien silitys on lempipuuhaa. HL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen silityksen jalontaidon kun vielä oppisin... ;)

   Poista
 2. Tosi nätit pyyhkeet! Itsekin tykkään pestä pyykkiä, mutta silittämisessä olen järkyttävän laiska. Pellava on ehdoton lempparimateriaalini ja pellavalakanat ovat eniten käytössä - osittain myös siksi kun niitä ei tarvitse edes silittää :D Minulta leikattiin selkä maanantaina, joten tällä hetkellä pyykinpesu on ainoa kotityö, jota pystyn oikeastaan tekemään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä hurmaavat! :)

   Siellä ollaan sitten ihan samanlaisia kun täällä. Joskus nuorempana haaveilin, että sitten omassa kodissa kuinka silitänkin kaikki vaatteet jne. Mutta niin voi yhdellä kädellä laskea kerrat kun silitysrautaan on tullut tartuttua :D

   Kovasti toipumista sinne! <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Kaipaan ulkonakuivattujen lakanoiden tuoksua ja sitä tuntua, kun lakanat on mankeloitu. Pellava on kyllä upea materiaali.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Se olisi ihan kymppi juttu kun pääsisi ulkona kuivattamaan, se on huippua! :)

   Kiitos, ja tunnelmallista iltaa! :)

   Poista
 4. Todella kauniit pyyhkeet <3 Itsekin hoidan meillä pyykit ja tykkään, en edes päästäisi ketään muuta niitä ripustamaan :) Sen verran tarkkaa puuhaa se on :) Parasta on pyykin ripustaminen ja tuoksu silloin kun sen saa kuivattua ulkona. Nyt talvella tulee käytettyä kuivausrumpua mutta en tykkää yhtään kun pyykki ei tuoksu samalta ja on aika rypistynyttä. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo ovat kyllä todella mieleiset! :) <3

   Itseäkin aina huvittaa välillä kun ollaan miehen kanssa yhdessä ripustamassa pyykkiä, ja itsellä on myös tarkka tapa, niin sitten välillä pitää aina kääntää... ;) Hih.

   Se ulkona kuivatus onkin aivan luksusta, toivon että vielä joskus asutaan sellaisessa paikassa että se onnistuu :)

   Iloista iltaa! <3

   Poista
 5. Pyykkääminen on ihanaa ja tuo puhtaanpyykin tuoksu! <3

  VastaaPoista
 6. Täälläkin pyykkääminen on mukavaa puuhaa, ja sen jälkeen lepittää niitä omiin kaappeihin/laatikoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :)

   Ompas ollut todella mukava lukea, että pyykkääminen kuuluu monella lemppari kotitöihin :)

   Poista
 7. Pyykkääminen on ollut lapsesta lähtien muns lempipuuhaa kotitöistä. Mulla maanantai on aina siivous ja pyykinpesu pv 😊. Ihanaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Se onkin tässä monella noussut lemppariksi, ja onhan siinä monta kivaa vaihetta :)

   Kiitos Heini, ja iloista ja tunnelmallista iltaa! :)

   Poista
 8. Pyykinpesu on minullekin yksi mieluisimmista kotitöistä. Tykkään puhtaan pyykin tuoksusta. Ainut vaan kun meillä ei oikein ole tilaa kuivatella pyykkiä, joten vien aina pyykit kuivamaan taloyhtön kuivaushuoneeseen. https://www.esteri.com/tuotteet/kuivaushuone/ilmankuivaajat

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...