perjantai 22. joulukuuta 2017

22.luukkuEilen aamulla blogeja lueskellessa Villa H: n Heini oli laittanut aivan ihanan jouluisen kyselyn, ja päätin että tuolle on oltava tilaa kalenterissa, joten nyt perjantain kunniaksi tässä tulee :) 

PIPARIT VAI JOULUTORTUT?

Ehdottomasti joulutortut, ovat ne vaan vallan hyviä ja kuuluu jouluun ehdottomasti. Tosin, ilman piparien tuoksuakaan ei voi olla, ja kyllä se pipari glögin kanssa maistuu... :) 

RIISIPUURO VAI LUUMUKIISSELI?

Ehdottomasti riisipuuro! Mutta, kiisseliä se toki kaipaa päälleen ja kanelia vielä ripaus! Namskis! Riisipuuro on kyllä niin hyvää. Joka vuosi päätän, että sitä pitäisi kiehautella useammin, mutta silti se jää aina loppuvuoden herkuksi muutamaan otteeseen. 

JOULUKINKKU, KALAPÖYTÄ VAI JOULULAATIKOT? 

Hmm... ehdottomasti laatikot! Kinkkua en syö ollenkaan. Mutta murun myötä kalapöydästä on tullut myös suuri herkku... :) 

VANHA KUNNON GLÖGI VAI RUOTSALAISTEN JULMUST?

Glögi ehdottomasti! Se on pimeän ja kylmän ajan herkkujuoma kaakaon lisäksi! 
PARASTA JOULUSSA?

Yhdessä olo, perhe, ystävät ja kiireettömyys. Sanoisin ehkäpä vielä myös perinteet, vaikkakin ne ovat nyt muutaman vuoden aikana hiukan eläneet aikaisempiin verrattuna. Mutta tietyistä asioista haluan kuitenkin pitää kiinni. 

HUONOINTA JOULUSSA?

Varmasti se että se menee liian nopeasti ohitse. Siksi onkin ihanaa aloittaa tunnelmointi ja valmistelu jo hyvissä ajoin. Joulu on mielestäni koko kuukausi, joka sitten huipentuu joulunpyhiin. Ei tule varmasti monellekaan uutena asiana: RAKASTAN joulua! 

MITÄ AIJOT TEHDÄ JOULUAATTONA?

Jouluaattona itselläni on kunnia "emännöidä" ensimmäistä kertaa. ja saamme vanhempani mökille kanssamme viettämään aattoa. Hyvää ruokaa, seuraa, saunaa, joulumusiikkia ja yhdessä oloa tärkeiden kanssa! <3

ENTÄ UUTENA VUOTENA?

Vuoden taitteeseen on suuret odotukset! Odotan että pääsen töihin pitkästä aikaa! Kolarista toipuminen on ollut todella pitkä ja kivinen tie, mutta josko nyt... 
ANTAA VAI OTTAA?

Ehdottomasti antaa! Pitkin vuotta tykkään ilahduttaa tärkeitä ihmisiä, ystäviä ja läheisiä. 

ONKO SINULLA JOULUKALENTERI?

Kyllä vaan löytyy! Ihana Fazerin kalenteri! 

LEMPI JOULULAULU?

Kyllä se taitaa olla Tulkoon joulu. Mutta, ei se toki ainoaksi jää. Rakastan Celine Dion:in joululevyä, sekä hiljattain mainitsemiani Panhuilu joululaulu versioita. 

LEMPI JOULUTUOKSU?

Kyllä se taitaa olla kova kolmikko, piparit, glögi ja kuusi! 
MILLOIN ON HYVÄ ALOITTAA JOULUKORISTELU?

Tähän on nyt pakko sanoa, että kyllä se on siinä marraskuun puolella jo hiljalleen. Joulukotia on ihana rakentaa pala palalta. Ja nauttia tästä. Kuten yllä kirjoitin, joulu menee liian nopeasti ohitse, joten koristeista on ihana nauttia pidemmän aikaa. 

ENTÄ MILLOIN ON SOPIVAA HANKKIA KUUSI?

Riippuu millainen kuusi tulee. Tänä vuonna meidän joulupuumme tuli jo marraskuun puolella, ja olen ollut siitä todella innoissaan! Poiskaan sillä ei ole mikään kiire. 

MIHIN AIKAAN PÄIVÄSTÄ AVAAT LAHJAT AATTONA? 

Kyllä se yleensä iltapuolelle taittuu, silloin on paras tunnelma! :) 


Voi kuinka ihana oli ottaa hetki leipomusten, ja pakkauksen keskellä tälläiselle jouluiselle kyselylle! :) 

4 kommenttia:

 1. Tätä oli kiva lukea :) Minunkin lempi joululauluni on Tulkoon joulu, aivan ihana kappale <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukava kuulla! :) Tähän oli tosi kiva tarttuakin :)

   Se joululaulu on niin ihana! <3

   Poista
 2. Tätä kyselyä oli mukava lukea! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...