tiistai 5. joulukuuta 2017

Viides luukku
Viides luukku <3

Terveisiä Porvoosta! 

Kuten lauantain luukussa kirjoittelinkin, Tallinnan joulutunnelmat siirtyi ja mietittiin läheltä jotakin mukavaa pientä piristystä, että joulutunnelmaa. Lauantaina suuntasimmekin sitten piipahtamaan Porvoossa. Onhan tämäkin yksi jo perinteeksi muodostunut juttu meillä, että joulun alla nuihin ihaniin maisemiin retkeillään. 

Perjantaina satanut lumi pysytteli sopivasti lauantain vielä maassa, ja se toikin ehdottomasti oman lisänsä ja tunnelmansa tähän retkeen. Välillä jopa aurinkokin pilkahteli pilvien välistä, olisiko enempää voinut tältä päivältä toivoa? :) 

Rauhallista kävelyä vanhoilla kaduilla, joululauluja, joulun tuoksuja, hyvää ruokaa, kaunista katseltavaa, tästä lauantai koostui. 

Tuosta vaihtelevasta ilmasta huolimatta itsellä on joulufiilis ollut hetken aikaa jo päällä, ja tottahan toki tämä reissu sitä lisäsi entisestään. Kuitenkin aina kun saamme tuon lumipeitteen maahan, niin joulutunnelma nousee luonnollisesti huomattavasti! 

Jos kalenterissa on vähääkään tyhjää rakoa, suosittelen ehdottomasti pistäytymään Porvoossa kurkkimassa ihanaa joulutunnelmaa! 

6 kommenttia:

 1. Ihana jouluinen tunnelma varmasti ollut <3 Täytyy kyllä itsekkin, joskus päästä Porvoossa käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli kyllä, ja niin loistavaa kun lumi satoi kuin tilauksesta! <3

   Toivottavasti jossain vaiheessa pääset suuntaamaan, kesällä myös niin kaunis :)

   Poista
 2. Ihanat joulutunnelmaiset kuvat <3 Olipa mukavaa että luntakin sattui olemaan sillä silloin tunnelmaa on tuolla vielä enemmän. Täytyy kyllä itsekin mennä vanhaan kaupunkiin tunnelmoimaan. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Se oli kyllä kuin tilauksesta, tuonne kuitenkin kun suuntaa retkelle, niin "oma iso" merkitys lumellakin on että päivä on kaikinpuolin todella tunnelmallinen :)

   Ilman muuta, ihanaa joulutunnelmaa oli vanhakaupunki täynnä, ja joulukin siellä nyt virallisesti avattu <3

   Poista
 3. Ihanat kuvat. Porvoo on kyllä niin kaunis kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Se on totta, joka kerta tulee sama ihana kutkuttava tunne! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...