tiistai 12. joulukuuta 2017

Kahdestoista luukku

Kahdestoista luukku <3

Se aika vuodesta kun korttipostia kulkee hurja määrä. Vaikkakin, juuri eilen radiosta kuulin että korttien määrä on kovasti laskussa. Paljonhan on joulun alla tekemistä ja touhua, ja aina oma aikansa myös tälle projektille on otettava sekä toki sähköiset kortit ovat yleistyneet. 

Itselle tämä on kuitenkin mukava perinne, ja ajattelen että tästä perinteestä haluan pitää kiinni. Kirjoittelin jo jokin tovi sitten, että varsinaista ideaa ei joulukortteihin ollut, eikä ideaa myöskään tullut myöhemminkään. Joten tänä vuonna mennään tosi rennolla otteella, ja joulukortteihin valikoitui meidän  niin rakkaat karvatassut, ihan arkipäiväisillä räpsyillä :) Lopputulokseen olemme tyytyväisiä molemmat, mukavan rennot ja tosiaan ihan arjesta napatut kuvat. 

Kortit teetin tänä vuonna Smartphoto:ssa*, ja täytyy myöntää että ihania pohjia kortteihin oli jos sun minkälaisia joten valinnanvaikeus iski! Kortteihin tuli koetettua kohtuu monta erilaista pohjaa ennen kuin tuo lopullinen valikoitui. Korttien teko onnistui muuten todella vaivattomasti, sekä kortit tulivat sovitussa aikataulussa. 

Meillä osa korteista lähti postiin viime viikolla, ja loput lähtevät tänään kun vielä saa laitettua joulumerkeillä! :) 

Smartphoto haluaa myös muistaa teitä lukijoita, ja koodilla INFL30SHT saat tilauksesta 30% alennuksen vuoden loppuun asti! Heidän sivuillaan pystyy teettämään myös mukavia kuvatuotteita, jotka ovat aina oiva lahjaidea pukinkonttiin! 


ILOISTA PÄIVÄÄ! 

* Yhteistyössä Smartphoto

6 kommenttia:

 1. Ihanat kortit. Täällä kortit on kyllä valmiina, mutta muutama osoite vielä puuttuu. Mutta, tänään ehdin vielä pudottamaan postin kuljetettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Siellä oli myös askarreltu aivan ihania kortteja! :)

   Poista
 2. Suloiset kortit <3 Nyt oikein harmittaa etten tänä vuonna ollut ajoissa teettämässä kortit omista kuvista. Viime vuonna teetin ne myös tuolla Smartphotossa. No, ensi vuonna sitten toivottavasti uusi yritys :) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Vaihtelu virkistää, kyllähän sitä on niin kauniita ja persoonallisia valmiitakin kortteja että ilman muuta ne joutaa myös ilahduttamaan! :)

   Kiitos samoin! <3

   Poista
 3. Söpöt joulukortit, varmasti lämmittävät saajien mieltä <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...