lauantai 16. joulukuuta 2017

Kuudestoista luukkuKuudestoista luukku <3


Kuinka tuosta lumesta osaakaan i l o i t a suurella sydämellä! Liekö parin mustan joulun ja vähä lumisen talven "ansiota", vai mikä siinä onkin että se tuntuu niin huikealta kun lunta tupruttaa! Ei ehkä uskaltaisi ääneen sanoa, mutta voisiko olla valkoisesta joulusta nyt toivoa kenties?! 

En voinut olla hyödyntämättä tuota erästä runsas lumisateista päivää, vaan kamera kaulaan ja pihalle kuvaamaan! Välillä piti kyllä vaan huokailla ja ihastella ja meinasi kuvaus jäädä tois-sijaiseksi. 

Tänään muutama kuva siis myös tuosta lumisesta päivästä, ja samalla lahjavinkkiä pukinkonttiin, vielähän on nimittäin hyvin aikaa! :) 

Kylpytakit odotti meillä molemmilla todellakin jo uusimista, ja kuinka ollakaan tälle suurelle raitojen ystävälle täydelliset kylpytakit löytyi Ratia shopista*. Entuudestaan tiesin tuotteiden olevan todella laadukkaita, koska muutamia vuosia sitten itselläni oli ruskea-vaaleanpuna raidallinen kylpytakki, josta en millään olisi malttanut luopua! 

Jäljelle jäi se "kuuluisa" ja vaikea värin valinta. Asia johon kompastun kohtuu usein monessakin asiassa. Kylpytakkeja löytyy valikoimasta useaa väriä, ja kuviotakin jos ne raidat ei ole se oma juttu. Meinasin ensin itselle jotain aika rauhallista väriä, mutta halusin kuitenkin että kylpytakkimme olisi selvästi eri väriset joten päädyin tuohon hurmaavaan punainen//fuksia sävyyn ja murulle oiva oli harmaa//tummanharmaa. 

Kuinka ilo olikaan kun pääsi ripustamaan nämä uudet, ja pestyt kylpytakit kylppärin naulaan! Pienestä jälleen se suuri ilo :) 

Kannattaa kurkkia muutakin valikoimaa Ratia shopista, sieltä löytyy paljon kaikkea mukavaa pukinkonttiin aina vaatteista kodin juttuihin. 


ILOISTA LAUANTAITA! <3


* Yhteistyössä Ratiashop

8 kommenttia:

 1. Espoossa ei ole kuin jäätä ja loskaa! Itse en pidä ratian kylpytakeista tai pyyhkeistä. Liian paksuja omaan makuun. Ensimmäinen kuva oli hieman liian kirkas, muut kauniita.

  Joulun alusaika on ollut tänä vuona kauhean stressaavaa. En ole yhtään nauttinut tästä. Joulusta on tullut kulutusjuhla isolla K.lla. surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti tämä lumitilanne elää. Pari päivää sitten oli vielä niin hyvin lunta, ja nyt paljon sulanut pois.

   Kiitos sinulle kommentista, makuasioita on monia ja niistähän ei voi kiistellä, onneksi tarjontaakin on sen mukaan :)

   Poista
 2. Kauniita kylpytakkeja, molemmat ihanan värisiä.
  Hyvää joulunalusviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja oikein mukavat päällä, päässyt nyt käyttöön jo :) Iloiset värit! :)

   Kiitos, ja sitä samaa sinulle! :)

   Poista
 3. Lumesta erityisen iloisia oltu tänä vuonna täälläkin. Uskon että tuota lunta osaa nyt muutaman todella vähälumisen talven jälkeen arvostaa paljon enemmän. Kauniit kuvat ja kylpytakit <3 Tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, uskon myös että tuo kun nyt ollut niin vähän lunta parina talvena, tekee sen että sitä odottaa ja todellakin arvostaa ja on innoissaan kun lapsi! ;)

   Kiitos paljon kauniista sanoista! <3 Mukavaa viikonloppua teillekin! :) <3

   Poista
 4. Toivottavasti saamme lunta lisää ja saamme nauttia lumisesta joulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä todella toivotaan, ja sille on peukut nostettu pystyyn! :) Vielä ehkä olisi toivoa... :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...