lauantai 9. joulukuuta 2017

Yhdeksäs luukkuYhdeksäs luukku <3

Meillä on jo joulukuusi! Tai no, paremminkin "joulukuusi", tai joulupuu! Olen aivan hyper innoissaan tästä keskisuuresta joulupuustamme, ja olisin instan puolelle halunnut jo laittaa enemmänkin kuvia, mutta sisulla olen sinnitellyt tänne asti jotta ensin saan blogin puolelle ;) Pientä vilautusta en tosin pystynyt oleen laittamatta! 
Tässä vuosien varrella meillä on nähty varmasti joka joulu erilainen versio kuusesta. On ollut pientä ja isoa sekä muovikuusta. Niin se mieli muuttuu aina vuoden mittaan, ja peräkkäin ei ole tainnut samanlaista olla koskaan. 

Varmaan jo pari vuotta sitten jossakin netissä tuli vastaan iso sypressi joka oli koristeltu todella kauniisti, ja jo silloin ajattelin että tuollaisen minäkin haluan ehdottomasti! Idea kuitenkin taisi olla unholassa viime vuonna, koska sellaista ei tullut meille, mutta tänä vuonna idea tuli uudestaan mieleen ja olin enemmän kun varma päätöksestä. 
Niimpä yhtenä päivänä kauppareissulla suunnattiin myös Plantageniin hakemaan tätä joulupuutamme. Ajatuksissa oli tosiaan iso Sypressi, jotta se olisi pehmeä. Kuitenkin vaikka valikoima oli kohtuu suuri, ja kokoja riitti, niin haluamme kokoiset olivat vähän sinne sun tänne hapsuisia, ja mielessä oli tuollainen suora ja sievä ;) Joten, suunnitelma b käyttöön ja mukaan tarttui tuo Kiinankataja, joka ei siis muuten Sypressistä eroa muutakun että se ei ole pehmeä vaan hiukan pistelevä. 

Mutta, eipä tuota nyt tarvitse sen koommin kosketella kun koristeet on saatu laitettua, että eipä se haittaa oli pistelevä tai ei! 
Vähemmän on enemmän koristeissa tänä(kin) vuonna, ja niimpä valosarja ja muutamat puiset sarvipäät saavat riittää. 

Olin kyllä ostanut suloisia pieniä hopeita ja vaaleita palloja, mutta karvatassut ovat sen verran innostuneita niistä, joten on parempi jättää ne laittamatta. Saisivat nimittäin kovaa kyytiä! 

Olen kyllä ollut ihan super tyytyväinen tähän hankintaan, ja jaksaisin uskoa että tälläinen joulupuu ei jää viimeiseksi meillä! :) 


IHANAA LAUANTAITA! <3

14 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen! Ei sitä tosiaan aina tartte kuusta joulupuuksi hommata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niimpä, tälläiset on mukavaa vaihtelua, ja tottakai niin että itse on tyytyväinen :) Onhan kuusi aina kuusi, mutta nyt tämä miellyttää suuresti ja menee kuitenkin pienempään tilaan ja kestääkin hyvin :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis joulupuu siellä on <3
  Ihanaa jouluista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, tuosta kyllä tykätään kovasti! <3

   Kuten myös sinne pohjoisemmaksi iloista viikonloppua! :)

   Poista
 3. Kaunis joulupuu <3 Kovin haikailen ison joulukuusen perään, mutta ei taida mahtua mihinkään. :)Ainakin huonekuusi on tuomassa vihreää Joulun aikana. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Sepä se on, kuusi vie kuitenkin ison tilan, ja itseasiassa en tiedä mihin se olisi tullut laitettua itsekään. :) Tuo menee pieneen tilaan ja on silti näyttävä! :)

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Ihana joulupuu ja kauniit koristeet!
  Meillä miehet hakevat perinteisesti kuusen itse perikunnan metsästä ja kuusi tuodaan aatonaattona sisälle.
  Ihanaa viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Ihana perinne kuusella :) Aika kuluu nopsaan, ja pian sinnekin saa kuusen tuoksua kotiin :)

   Samoin sinulle! <3

   Poista
 5. Todella kaunis tuo jouluinen pikkusypressi - ja pienet, suloiset porotkin siellä kirmailevat. ♥
  Aloitin juuri blogisi lukijana (Lisäsin sinut https://merikaislatuulessa.blogspot.fi/ blogilistalle, jotta varmasti näen kaikki juttusi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! <3 Tuo oli // on kyllä nyt just aivan tosi mieleinen joulupuu :)

   Tervetuloa blogini matkaan, mukava että löysit tänne :)

   Poista
 6. Kaunis joulupuu teillä <3 Tänään juuri keskustelimme miehen kanssa että kohtahan se joulukuusi täytyy hankkia. Itse olen aina niin tarkka sen suhteen joten joka vuosi siinä on sama valinnan vaikeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Kyllä tämä aika tässä niin sulahtaa nopeasti, että oikeidenkin kuusien aika on hyvin pian :) Toivottavasti teille löytyy kaunis joulukuusi, ja varmasti löytyykin :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...