tiistai 19. joulukuuta 2017

Yhdeksästoista luukku


Yhdeksästoista luukku <3

Kukat // kasvit ovat saaneet kokoajan suuremman ja suuremman osan elämässäni. Koti ei ole koti jos siellä ei ole kukkia ja // tai kasveja. Vielä muutamia vuosia sitten en ihan samoin osannut ajatella, mutta liekö ikä vai jokin muu syy joka on tälläiseen ajatukseen tuonut. 

Kotona on lähes kokoajan myös leikkokukkia, perinteinen viikonloppu tai vapaapäivän kimppu on jo muodostunut ihan perinteeksi. Kaupasta ei osaa lähteä ilmankaan! Joku voi tätä tottakai pitää turhana, mutta itselle se on kovin tärkeää, enkä koe että se olisi ollenkaan huono laittaa rahaa kukkiin jos ne kerran piristävät ja tuovat iloa kovasti. 

Pääsin taannoin kokeilemaan E-kukka palvelua, ja tällöin eräs todella sateinen ja harmaa lauantai päivä piristyi kovasti kun ovelle tuotiin hurmaava valkovihreä kimppu Myyrkukasta. Kukapa ei tykkäisi tälläisestä huomiosta?! :) 

Palvelua oli todella helppo käyttää, etusivulle kun laittoi paikkakunnan, niin seuraavalle sivulle aukesi kukkakauppa vaihtoehdot ja sitten pääsi valitsemaan mieluisaa kimppua kun oli ensin kaupan valinnut. Tämän jälkeen pääset syöttämään yhteystietosi, ja yhteystiedot mihin kukat toimitetaan ja milloin. 

Itse jätin kaupalle vain toiveen tosiaan valkovihreästä keskikokoisesta kimpusta, ja lopputulos oli kyllä todella hurmaava! En kyllä olisi itse osannut edes kuvailla noin kaunista kimppua, joten suur kiitos vielä Myyrkukalle! <3

Tässä oiva vinkki, jos et pääse itse paikalle mutta haluat muistaa ystävää // läheistä jollakin kauniilla tavalla. Uskoisin, että kun ovikello soi ja lähetti on kukkakimpun kanssa oven takana, niin se saa hymyn huulille! 


6 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis kimppu. Ja, kiitos vinkistä, tätä Myyrkukan palvelua tulen varmasti keväällä käyttämään kun sinne Helsinkiin kukkakimppu tulee toimittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole aivan hurmaava! :) Ei ollut ihan yksi eikä kaksi kertaa kun jäin vaan katsomaan tuota upeaa kimppua kun se maljakossa piristi! :)

   Mukava jos oli vinkkiä! :)

   Poista
 2. Kertakaikkisen upea kimppu, oikein katseen vangitsija! Kuten myös kuvasi, varsinkin tuo ensimmäinen sai silmät oikein vangitsemaan itseensä! <3 Ihanaa päivää sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasit pukea todella hyvin ajatuksen sanoiksi, kiitos! <3 Tuo kimppu oli todellakin k a u n i s! :)

   Voi sinua, k i i t o s kiitos paljon, aivan ihanat sanat piristivät päivää! <3

   Iloista päivää! <3

   Poista
 3. Oi miten ihana juttu ja upea kimppu <3 Muistan että ihailin tätä jo instassa <3 Leikkokukat kuuluvat melkein joka viikonloppuun täälläkin, tuovat niin paljon iloa ja kotoisuutta. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Tuo kimppu oli kyllä niin kaunis, ja kuten laitoinkin, en olisi osannut edes toivoa nuin kaunista, joten oli aivan ihana nähdä kuinka pienillä toiveilla sai haaveilemansa :)

   Iloista päivää sinne! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...