tiistai 1. kesäkuuta 2021

Omenatarhassa

 Hiljattain blogissa kurkattiin ihaniin vaaleanpunaisiin kirsikankukkiin, ja en vaan voinut vastustaa laittaa perään kuvia retkeltä omenatarhaan! 

Olen kuullut monen monituista kertaa puhuttavan Malminkartanon omenatarhasta, ja nähnyt kuvia sieltä. Mutta miten oma tie ei sinne ole kuitenkaan koskaan johtanut, vaikka jo pelkkä nimikin on niin itseäni lähellä! 

No, tässäkin tapauksessa, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Nimittäin nyt menneenä sunnuntai aamuna kun aurinko paistoi kauniisti ja ilma oli muutenkin enemmän kun mieleinen ( e i liian kuuma siis ) niin tehtiin yhteinen pyörä // juoksu lenkki tuonne omenatarhalle. Retkestä tuli oikein oivan mittainen kotoa ja kuinka ihana kutkuttava tunne oli, kun ihan tarkkaan ei tiennyt mitä on vastassa, vaan oli vaan se oma ajatus asiasta! :) 
En ollut uskoa silmiäni kun päästiin paikalle! Ihan u n e l m a ja kertakaikkisen k a u n i s paikka! Eihän nytkään meinaa sanat riittää tähän kertomaan! Hurmaava voisi myös kuvata loistavasti! 

Alue oli paljon isompi kun mitä olin ajatellut ja ei edes koko aluetta kierretty, koska muistikortille taltioitui jo muutenkin valtava määrä kuvia! :D Mielessä pyöri koko ajan ajatus: tänne on päästävä viimeistään kesälomalla uudestaan retkelle! 

Pitkin aluetta oli myös pöytiä ja penkkejä, jossa saattoi pitää evästaukoa. Ja mikäpäs tuolla olikaan evästaukoa pitäessä, koska näkymä oli niin upea. Se kukkien määrä! Huokaus. 

Ja en voi olla tähän väliin laittamatta: kunnes loppukesä koettaa ( lemppari aikani yllätys yllätys! ), niin paikka on varmasti vähintään yhtä hurmaava kuin nyt, kun omppuja toivottavasti pullistelee puut täynnä! 

Onko paikka sinulle entuudestaan tuttu? Tai onko kenties jossain muualla vastaavaa paikkaa? Olisi oikein mielenkiintoista kuulla! 

Kukat olivat todella kauniissa loisteessa nyt, joten vielä varmasti ehtii hyvin paikalle katsomaan jos mielit kurkkia tälläistä kukkamerta! Onhan tämä kesäkuun alku luvattu muutenkin todella kaunista ja sitä itselle oikein mieluista säätä, joten aivan oivia retkipäiviä! 

Olen itse palannut näihin hetkiin ja tunnelmiin kerran jos toisenkin. Tämä paikka kyllä hurmasi meidät molemmat. Aivan mahtava kun tälläisiä paikkoja on tehty. Kuinka hyvä mieli tälläisistä tuleekin. Tässä jälleen yksi tälläinen iso pieni asia! :) 

Näiden tunnelmien myötä toivottelen ihanaa alkanutta kesäkuuta kaikille! 2 kommenttia:

  1. Wau! En ole tainnut edes kuulla, saati että olisin käynyt. Kiitos kuvista ja tunnelmista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että viihdyit tällä virtuaali matkalla! :) <3 Paikka oli kyllä niin hurmaava ja seuraavaa kertaa odottaen... :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...