torstai 17. kesäkuuta 2021

No mutta miksipä ei?

 


Yksi päivä kukkia hakiessa ihastelin kukkakaupassa itselle niin lemppareita: auringonkukkia! Ne olivat normaalia auringonkukkia pienempiä, ja jotenkin niin kovin symppiksiä. Mutta siinä kun odottelin, että kimppuni valmistuu, niin ajattelin että ovatpa nuo kuinka ihania tahansa, niin eihän ihan vielä ole niiden aika kuitenkaan. Ei ehkä mikään ihme myöskään, että itse pidän näistä niin kovin, koska loppukesä on sitä omaa aikaani kesästä, ja kun loppukesään nämä yleensä liitetään. 

Kukat jäivät kuitenkin kovasti mieleeni ja kotonakin mietin, kuinka ihana kimppu niistä tulisi, ja kuinka se kotona ilahduttaisi. Aloin siinä sitten miettiä, että eihän sitä oikeasti ole sen oikeampaa kun väärääkään aikaa. Miksi sitä pitäisi odottaa, jos jostakin kovasti tykkää ja siitä tulee hyvä mieli? Niin suloisia kun auringonkukat ovatkin, niin onhan ne todellakin kuin pieniä aurinkoja, ja aurinko kuuluu kesään. Joten, eikö silloin ole juuri hyvä aika näille kukille? 

Kun sitten seuraavan kerran menin kukkakauppaan ( itse asiassa ihan toisella asialla ), niin olin päättänyt, että kotiutan kimpun näitä ihania auringonkukkia. Mainittakoon tähän väliin, että todellakin odotin oikein into piukeana, että saan vuoden ekat auringonkukat. 

Katselin ympärilleni, ja en nähnyt missään näitä kukkia. Ehdin jo ajatella, että olihan tämä nyt tuuriani, että olen myöhässä asian kanssa. Päätin kuitenkin kysyä myyjältä asiaa, ja suureksi onneksi kylmiöstä löytyi vielä muutama kappale sillä erää, joten sain kun sainkin haluamani kimpun! Kohtuu tyytyväisenä pääsin taittamaan kotimatkaa! 

Ja kuinka olenkaan ehtinyt tätä kimppua ihailla, ja olla niin tyytyväinen, että en jäänyt odottamaan pidemmälle. Näiden aika on juuri nyt ja varmasti pitkälle loppukesään // alkusyksyyn itselläni. Aivan ihana piristys kimppu! :) 

Tämä oli jälleen kerran muutenkin hyvä muistutus, että kannattaa kuunnella itseään, ja sitä mikä itsestä hyvältä ja oikealta tuntuu. Aina ei kannata liikaa odottaa, tottakai riippuen asiasta. Mutta sitä eletään tässä ja nyt, joten tälläiset pienet asiat arjen keskellä voivatkin olla yllättävän suuria! 

Mikä sinulle on tuonut iloa viime aikoina? 

2 kommenttia:

 1. Suloinen kimppu ja ihan oikea päätös! Ja hyvä että niitä vielä löytyi sinulle. Kauniisti sopivat tuohon pöydälle ja piristävät kummasti. :) Minua on ilahduttanut istuttaminen (viikonloppuna ostin kai 15 eri lajia kasveja taimistosta) sekä kylväminen ruukkuihin. Puutarhassa hiippailu ja sen ihailu, se vain on niin <3 juuri nyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, kiitos paljon sanoistasi! :)

   Onneksi tosiaan vielä nämä muutamat löytyi, olisi toki ollut pettymys päätöksen jälkeen jos ei olisi ollutkaan enään, siihen tilanteeseen.

   Ihania asioita sinulle mahtunut viikkoon, nuo ovat niitä pieniä isoja asioita arkeen! <3

   Mukavaa viikon jatkoa! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...