torstai 10. kesäkuuta 2021

Vauhdikas kesäkuun alku ja koti ajatuksia

 Kesäkuu ja toisin sanoen kesä on alkanut vauhdikkaasti. Kuu on saatu jo hyvin käyntiin ja välillä pidetään hatusta niin tuulen mukana kiinni, kun muutenkin. 
Lomaan on aikaa vielä useampi viikko, koska loma ajoitettiin loppukesän puolelle josko kodin vuosikorjaukset alkaisivat jo siellä hiljalleen ja voisi sitten itse olla hieman paikan päällä katsomassa tilannetta. Ja kyllä se loppukesä toki luonnollisesti on myös sitä mieluisinta aikaa kesässä, joten eipä hassumpi senkään vuoksi. Hyvää kannattaa odottaa! Sitä ennen mennään vielä hieman tukkaputkella!
Pian tosiaan lähestyy vuosi kun on jo asuttu uudessa kodissa! En voi käsittää sitä millään! Eihän tässä nyt ole mennyt kun muutama kuukausi aikaa?! 
No, uskottava se on, niin se aika on mennyt ja paljon uutta on tullut matkan varrelle tänä aikana. Niin kovin erilaista on ollut asua paritalossa kuin tutussa ja turvallisessa kerrostalossa. 

Vielä viime kesänä ennen muuttoa ajattelin, että olisin toki voinut muuttaa kerrostaloon myös ( isompaan asuntoon vain ), mutta nyt on syötävä sanat. Oikeastaan jo varmaan ensimmäisen kuukauden jälkeen ajatus kääntyi. Ei kyllä ole ollut kerrostalo elämää ikävä millään tavalla. 

Vaikka tosiaan kaikenlaisia uusia hommia vuosi ( ts. vaihtuvat vuodenajat ) ovat tuoneet asumisen myötä mukanaan, ovat kaikki olleet kovin tervetulleita ja opettavaisiakin! Saatiimpahan mm. ensimmäisenä talvena kunnon lumitöistäkin kokemus! :D 

Tällä hetkellä mietintä myssyssä on nurmikon istutus. Niin.. onhan se toki istutettu rakennuttajan puolelta viime kesänä, mutta ei niin kovin onnistuneesti. Joten, vaikka tässä ei vielä olla mitään suuria viherpeukaloita, niin kyllä se nätimpi nurmikko kovasti mielessä on. Tästä varmasti kerron sitten myöhemmin lisää! 
Lomalle toki on aina kiva suunnitella myös erilaisia kotiprojekteja, ja alkaahan se syksyn tullen aina sisustuttaakin enemmän. 

Nyt kun seinät ovat pikkuhiljaa tulleet tutuiksi, niin asioita katselee osaltaan hieman erilailla kun muuton hetkellä. Itse olen alkanut kovasti haaveilemaan osittain tapeteista, ainakin johonkin. Tämä on tosin harvinaisesti sellainen asia johon en ole ihan täysin saanut innostettua miestä, mutta katsotaan mitä tuleman pitää :D 

Kurkailin muuten myös Sortter sivustolle, ja josko sitä oikein isompaa remonttia alkaisi tekemään niin tuolta kautta olisi oiva vaikkapa kilpailuttaa remonttilaina

Yksi aamu itseasiassa ihan vain haaveilun ilosta aloin miettiä ihan kaikkia hassujakin muutoksia kotiin. Juuri sellaisia, mikä on itselle mieluista, mutta jos todellisuudessa miettii asiaa, niin pidemmän päälle ei jaksaisi. Esim. värejä kovasti enemmän, isoja kuvio tapetteja, jotakin vanhoja huonekaluja... kyllähän tuohon listaan mahtuu juttuja! :D 

Sellaisia ( hassujakin ) ajatuksia tähän aamuun! Mutta nyt toivottelen tämän hetken lomalaisille mukavaa ja aurinkoista lomaviikkoa ja meille työläisille iloa työhön! :) 


P.S. Täällä on entisestään innostuttu pyöräilystä! Niin ihania lenkkejä on tehty näissä kesä illoissa yhdessä, minä pyörällä ja mies yleensä juosten. On niin kiva hurautella raikkaassa ilmassa menemään. Joten josko sitä kautta nämä kuvat sopisi postaukseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...