keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

Uutta ilmettä eteiseen

 Instan puolella olenkin ehtinyt jakamaan pientä sneakpeek kuvaa eteisen uudesta ilmeestä, mutta nyt sitten ihan postauksen muodossa myös tänne blogin puolelle tästä aiheesta :) 

Pian muuton jälkeen ( ehkä jo ennenkin ) aloimme miettiä mahdollisia peiliovia eteiseen, koska emme ehtineet vaikuttamaan rakennusvaiheessa asiaan. 
Idea lähti oikeastaan siitä ihan alunalkujaan, että kunnon kokovartalo peilille ei tahtonut löytyä paikkaa mistään, tai ainakaan fiksusti. Ja koska en voi edelleenkään olla iloitsematta tästä uuden kodin tilavasta eteisestä, niin toki peili(ovet) toisi entisestään avaruutta ja tilantuntua eteiseen.  

Koska tehtävää ja mietittävää on toki ollut paljon ja koti on rakentunut hiljalleen, niin tämä asia jossain vaiheessa jäi mietintä listalle. Nyt kuitenkin kevään koettaessa ja varmaan silloinkin jonkin näköisen sisustuskärpäsen purressa, tämä asia nostettiin uudelleen esille ja oikeastaan heti laitettiin sitten tuumasta toimeksi. Otettiin yhteyttä kotimaiseen Mirror Line:en ja ensimmäiseksi kerrottiin minkälaiset ovet meillä nyt eteisessä on, ja mitä toivoisimme uusilta ovilta. Tästäpä tulikin mieleen, että eteistä ei tullutkaan kuvattua näinpäin aikaisemmin, joten alkuperäisistä kaapeista ei nyt ole harmiksi kuvia. Eipä sillä, tosi perus valkoiset ovet huomaamattomilla vetimillä, että vaikka nyt kuvia ei olekaan. 

Meidät yllätti varmasti eniten se kuinka paljon vaihtoehtoja peilioviin oli mahdollista saada! Suuria toiveita meillä kun ei ollut, vaan toivoimme, että kovin "perus" ovet saisimme. Onneksi muuten visio oli meillä kovin selvä, muuten olisi varmasti tullut valinnan vaikeus asiassa! 

Tässä liukuovi sivustolla on loistavaa tietoa, jos olet suunnittelemassa tälläistä muutosta kotiin. 
Kun kaikki oli valmista päätösten osalta, sovimme mittaus käynnin ja se olikin nopea visiitti. Tämän jälkeen jäätiin odottelemaan ovien saapumista malttamattomana. 9 kuukautta oltiin elelty ilman kokovartalo peiliä ( iik! ) ja nyt vihdoin odotus oli paremmalla puolella! 

Kuinka odotimmekaan päivää jolloin asentajat saapuivat, ja miten kätevästi ja nopeasti se kävikään. Touhuilin yläkerrassa omia juttuja ja ei aikaakaan kun kaikki oli jo valmista! Kuinka ihana olikaan hipsiä alakertaan ja nähdä tämä todella mieluisa muutos! 

Se tunne, kun olet odottanut jotakin kovasti, ja ajatus on että muutos on mieluinen, mutta kun sen näet ja se ylittääkin vielä odotukset, mahtavaa! Tässä kävi juuri niin! 

Eteinen todellakin muuttui entistä avarammaksi ja valoisammaksikin, tämä oli ehdottomasti tähän meidän uuden kodin eteiseen se piste iin päälle. 

Kiitos vielä kovasti * Mirror Line tästä upeasta työstä! 


Leppoisaa ja aurinkoista päivää kaikille! 


* tuotteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...