lauantai 6. marraskuuta 2021

Ajatuksia adidas x Marimekko

 


Muistan vieläkin kuinka yllättynyt olin nähdessäni ensimmäisen uutisen siitä että Marimekko ja Adidas alkavat tehdä yhteistyötä. Ajattelin rehellisesti ensin, että eieiei. 

Kun sitten näin ensimmäisiä kuvia ensimmäisestä mallistosta, aloin odottaa kun kuuta nousevaa, että ne tulisivat myyntiin! Aivan upeita tuotteita! Ensi vaikutelma tai ajatus oli siis aivan väärä itsellä! 

Ensimmäisestä yhteisestä mallistosta etenkin lenkkarit ( parikin mallia ) olivat todella mieleeni, ja niitä todellakin odotin todenlailla. 

Kun sitten oli vihdoin julkaisemis päivä, laitoin kellon soittamaan yöllä ja tilasin Adidas kaupasta lenkkarit parissakin koossa. Aamusta olin asiasta todella iloinen, koska siinä vaiheessa ne oli loppuunmyyty, kannatti siis herätä keskellä yötä! 

Toimitus ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla ja mutkia tuli matkaan enemmän kun uskoisikaan. Tämä jo hieman alkoi harmittamaan asiassa. 

Kengät kuitenkin saapuivat lopulta vaikeuksien kautta, mutta malli ei vaan todellakaan sopinut itselle, ei sitten millään. Oli pakko luovuttaa. 

Tilasin kuitenkin vielä kokeeksi toisen mallin kenkiä, mutta sama oli niiden kanssa. Adidaksen kengät eivät sitten vaan istu jalkaani, ja niin kiva kun niillä olisikin ollut tassutella, niin haaveesta piti luopua. 

Alkusyksystä julkaistiin kuvia toisesta yhteistyö mallistosta ja kuinka ihastuinkaan silmin nähden Unikko collegemekkoon! Toinen mallisto oli entisestään hienompi! Ja se mekko, sehän oli kertakaikkisesti niin minun! 

Odottavan aika on pitkä. Odotin tätäkin mallistoa ihan mielettömästi, ja osasin odottaa, että en ole ainoa tuohon mekkoon ihastunut. 

Yllättäen malliston kanssa on ollut toimitus haasteita, joka on lisännyt odotus aikaa. 

Itselläni kävi kuitenkin lopulta tuuri ja aivan sattumalta syyslomalla onnistuin nappaamaan mekon itselleni verkkokaupasta. Mietin silloin tilaanko kahta kokoa, joka toki olisi fiksua, mutta päädyin tilaamaan kuitenkin vain yhden ja luotin että se olisi sopiva. Mekot nimittäin myytiin salamana loppuun, joten olin todella iloinen saadessani omani. 

Oli mahtava tunne hakea pakettia postista, koska tätä oli nimittäin odotettu! Mutta, olisi pitänyt luottaa kuitenkin ensimmäiseen ajatukseen ja tilata kahdessa koossa, koska aina voi palauttaa. 

Niin, mekko on siinä ja siinä onko se hyvä. Itse valitsisin toisen koon kuitenkin. Voi sitä harmin määrää, koko odotus alkaisi alusta, jos lähtisin uutta tilaamaan, joskus kun jossain sellainen olisi myynnissä. 

Mekko meni myyntiin, koska en ollut kokoon täysin tyytyväinen. Sain kuitenkin iloisen mielen, koska pystyin ilahduttamaan jotakuta toista joka mekkoa oli yhtälailla odottanut kun minä. 

Olen nyt ollut kahden vaiheilla, että mitä teen mekon kanssa. Sain tällä viikolla tilattua ihmeen kaupalla toisen ( samaa kokoa kun ensimmäinen ) josko se olisi kuitenkin hyvä. Koska edelleen toista kokoa ei ollut tarjolla. Itsellä on mennyt oikeastaan nyt maku mekkoon, koska saatavuus on niin vaikea, ja kun pitäisi suurinpiirtein yötäpäivää päivystää jos johonkin sattuu tulemaan myyntiin, koska näin suosituksi se on osoittautunut. 

Nyt mietin kuumeisesti mitä oikein teen. Sukat sentään sain tilattua tästä toisesta mallistosta, ja ne ovat oikein pirtsakoita Unikkoineen. Onhan sekin jotain. 

Mitä mieltä sinä olet näistä mallistoista? 2 kommenttia:

 1. No suoraan sanottuna multa oli mennyt täysin ohi koko mallisto, ennenkuin sisareni näytti ostamaansa mekkoa. Minusta on ihan hitsin mahtava loikkaus Marimekolta tehdä käytännöllisiä vaatteita myös niille, jotka ei halua pönöttää. Hyvä juttu!! Itse tykkään melko monesta Marimekon vaatteesta, (en ihan kaikista) ja tilaankin välillä niitä itselleni. Keski-ikäistymisrituaali...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Tämä tai nämät ovat olleet varsin mielenkiintoisia :)

   Kirjoitit muuten tosi hyvin, todellakin on loistavaa, että tehdään myös kotoisia vaatteita, eikä vaan sellaisia jotka sopivat isompaankin juhlaan :) Itselle ainakin varsinkin iän myötä koko ajan tärkeämmäksi tulee mukavammat ja mukavammat vaatteet :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...