sunnuntai 28. toukokuuta 2017

HetkessäSunnuntai, vapaapäivä eikä tänään ole suurempi kiire. 

Sunnuntai aamuun kuuluu yhteinen pidempi aamiainen ja hetki yhdessä. Tästä on oikeastaan tullut jo jonkinlainen perinne. Lauantaisin ( vapaalla ) on usein menoa ja asioiden hoitoa, joten sunnuntai on hyvä ottaa rauhallisemmin ja välillä jopa ilman suunnitelmia. Vaikkakin allekirjoittanut tykkääkin suunnitelmista päivälle... ;-) 
Samaan aikaan vaikka niin pidänkin suunnitelmallisuudesta, niin ymmärrän kokoajan paremmin että välillä on vaan hyvä heittää suunnittelu olan yli ja ottaa iisimmin. 

Kauniina kevätpäivänä on mukava vaikka lähteä extempore piknikille puistoon, tai ulkoilemaan yhdessä, tai unohtaa kokkailut ja lähteä ulos syömään. Hetkessä elämisen taito on suuri taito. 
Tänään on myös oiva hetki miettiä tulevaa kesälomaa yhdessä ajan kanssa. Suunnitelmat ovat hyvinkin alkuvaiheessa, ja pienellä varauksella tänä vuonna mennäänkin. Jalka ei ole vielä(kään) kunnossa, joten senkin vuoksi mennään hetki hetkeltä. 

Lähipäiviin kuuluu tärkeänä osana myös nauttia juuri tästä ja nyt. Edessä on jälleen ( pidempi ) ero murun työmatkan takia, ja myös tämän takia haluan suuresti olla tässä ja nyt kun siihen on mahdollisuus. 

Viikolla lähikauppaan mennessä tuoksuttelin ensimmäistä kertaa kesää! Kuinka ihanalta se tuoksuikaan. Siihen hetkeen oli niin hyvä pysähtyä, ja olla vain hetki. 


**********************

P.S. Vielä on hyvin aikaa osallistua arvontaan, jossa voi voittaa liput Fiskarsin Antiikkipäiville! Arvontaan pääset tästä

P.P.S. Myös ihana Jenni ( klick ) kirjoitti aiheesta eilen hyvän kirjoituksen! 

12 kommenttia:

 1. Niin sopivat kuvat kirjoitukseen ja ajankohtainen aihe itsellekin (kiitos linkkauksesta <3). Tekee kyllä hyvää välillä vain olla ilman sen suurempia suunnitelmia. Toukokuu on ollut erityisen kiireinen ja siksi ehkä nyt tuntuukin, että olisi erityisen hyvä vähän höllätä tahtia. Leppoisaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi myös hyvästä kirjoituksesta! <3 Hauskasti sattui niin lähekkäin tämä ajatus. :)

   Se on totta, niin vaikeaa kun se välillä onkin, mutta se on kyllä hyvää "nollausta", ettei aina ole aikataulutettua. :)

   Kiitos Jenni, ja mukavaa viikkoa ennen lomaa! <3

   Poista
 2. Hyvä ja ajankohtainen aihe! Itseäni hieman harmittaa, että on pitkään ollut koko ajan niin kiire. Ei ole ollut luppohetkiä jolloin voisi vain istua ja olla. Onneksi kohta alkaa kesäloma, se vapauttaa monta tuntia päiväaikaa - ehkä osa siitä vapautuu myös vain pelkkään oleiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :)

   Teillä onkin siellä raksalla ollut todella pitkää päivää työn päälle. Hattua voin nostaa, että jaksu on riittänyt! Ihailtava! :) Toivottavasti ehdit lomalla ottamaan rentoja hetkiä! :)

   Poista
 3. Tuo on niin totta, että arki on niin vauhdikasta, että sunnuntaiaamut on ihana pyhittää ihan vain nautiskentelulle ja teen juonnille. Tänään kylläkin poikkeuksellisesti nakkasimme tyttäreni kanssa aamupalan naamariin ja suuntasimme kiireellä tallille ennen sadetta. Pienen sateen saattelemana olimme tallilla ja juuri kun pääsimme kotiin alkoi kunnon kaatosade.
  Upea blogi sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin :) Se on tosiaan niin, että sunnuntai usein menee vähän vähemmän aikataulutettuna, jos siis vapaapäivä on. Ja se on oikeasti hyvää tekevää, vaikka välillä vaikeaa.

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi, ja mukavaa alkavaa kesää! :)

   Poista
 4. Totta, kunpa osaisimme nauttia hetkestä. Turhan usein on kiire ja syyllistyn suorittamaan.
  Toivotaan että kesä tuo tullessaan enemmän hetkiä, hetkiä jolloin on aika nauttia!
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin niin totta :) Tämä on siis todella opettelun alla oleva asia. Ja huomaan kun ajattelen paria viime vuotta, että asiassa on edistymis askeleita, mutta paljon on edessäkin vielä.

   Kirjoitit hyvin, tätä toivotaan ehdottomasti! :)

   Kiitos, ja samoin! <3

   Poista
 5. Kaunis kirjoitus ja aina yhtä ajankohtainen muistutus 💗 Itse olen iän myötä oppinut paremmin sisäistämään tämän, mutta aika usein se kuitenkin unohtuu myöskin. Kauniit kuvat 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla! <3

   Kyllä vaan, ajattelen itsekin että iän myötä aiheeseen heräsin, ja aloin asiaa todella opettelemaan. Toisinaan onnistuu hyvin, kun sitten taas toisinkinpäin...

   Kiitos kaunis sinulle! <3 Mukavaa iltaa! <3

   Poista
 6. Sunnuntait on todellakin kiva ottaa rennosti ja aloittaa piiitkällä aamupalalla. Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, samaa mieltä olen ehdottomasti! <3

   Iloista viikkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...