perjantai 12. toukokuuta 2017

Kesäistä inspiraatiotaYksi viikko alkaa olla taas selätetty. Toukokuukin lähentelee puoltaväliä jo. Itsellä on edelleen jotenkin ihan ajatus tästä keväästä hukassa, täällä nimittäin edelleen lepuutellaan // hoidellaan jalkaa kuntoon. Ja kyllähän tuo sääkin vaikuttaa omalta osaltaan asiaan. Kaikki on vähän vinksin vonksin, mutta eikös se aina välillä sallita! :)
Kun tuuli tuiverteli ikkunaa vasten, oli sopiva aika lähteä hakemaan hieman kesä inspiraatiota. Esprit Home:n puolella löytyi ihania ja värikkäitä kuvia jotka veivät ajatuksia tulevaan kesään. Taustalle sopi loistavasti kesäiset meren äänet, joten kyllä oli todella ihana kesäinen inspis hetki. Tälläiset hetket ovat muuten todella rentouttavia! Melkein jopa saattoi tuntea kesän tunnelman! 
Ei varmaan monellekaan liene uusi juttu, kuinka täällä tykätään kattaa pöytää. Kattaus ideoihin paneudun myös usein, ja luonnollisesti viime aikoina on tullut mietittyä ihania kesäisiä kattauksia. Oi kuinka odotankaan, että pääsee taas toteuttamaan kaikkia kivoja ideoita! 
Kesäkuu alkaakin ( aina ) juhlien, joten siitä ne kesäiset kattaukset alkaa :) 

Seuraavaksi pitäisi hiukan kurkkia vaatekaappiin, ja katsoa mitä päivitystä sinne kesälle olisi tarpeellista hankkia. Täytyykin kurkkia löytyykö Esprit:iltä jotakin mukavaa! 


IHANAA PERJANTAITA! 

8 kommenttia:

 1. Onpa tosissaan raikkaan kesäisiä kuoseja Espritillä! Tulisi nyt vain lämmin niin pääsisi nauttimaan kunnon aurinkoisista säistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, mukava välillä ottaa oikein kunnon värienergiaakin :)

   Nyt on luvattu v i i m e i n lämpenevää, jospa nyt?! :)

   Poista
 2. Täällä toivotaan samaa: tulisi nyt vihdoin kesä (tai no edes kevät :) ) niin pääsisi jotenkin paremmin fiilikseen. Siihen asti ei häiritse harmaa ja mustavalkoisuus, mutta noista kuvista tuli kyllä heti hyvä mieli.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, tää enttententten keli on kyllä varsinaista :/ Mutta, toivottavasti nyt hiljalleen! :)

   Kiitos paljon Milla, ja iloista uuden viikon alkua! :)

   Poista
 3. Täälläkin jo niin odotetaan lämpöä ja kesää ☀️ Ihan jo pikkuisen alkaa harmittaa tämä kylmyys. Raikkaat inspiskuvat. Aurinkoista viikonloppua 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä kyllä tälläistä jahkaamista, kun päivät vaihtelee niin paljon! Ihmetystä on riittänyt!

   Kiitos kovasti! <3 Uuden viikon iloa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...