keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Pellavaista & parvekemietteitäIloista huomenta kaikille! 

Vaikka usein tulee mietittyä kodin pohjaratkaisua, ja useimmin toivon, että parvekkeelle meno olisi mieluummin olohuoneen puolelta, niin kyllä siinä tottavie on monta hyvää puolta että parvekkeelle mennään kuitenkin makuuhuoneesta. Näin kevät aamuinakin, on aivan ihana avata ovi herättyä ja tuoksutella sitä raikasta ilmaa jota ulkoa tulee. Kaksi pientä karvatassuakin on heti valmiina menemään parvekkeelle ihmettelemään kun vaan oven kahvaan tarttuu! 
Monesti parvekkeella olen halunnut kokeilla kesäisin jotakin hiukan erilaista kun mitä muuten kotona on. Nyt kuitenkin parhaimmalta vaihtoehdolta tuntui jatkaa samaa tuttua ja turvallista tyyliä, ja sama koskee värimaailmaa nyt. Musta-valko-harmaa linjalla siis mennään. 

Kirjoittelin täällä kuinka yksi vanha puulaatikko sai uuden ilmeen pyörillä. Toinen vastaava laatikko jäi parvekkeelle pieneksi tasoksi, ja se itseasiassa onkin ihan omiaan vaikka hetken ehdin miettiä että onko sillä yhdellä laatikolla nyt mitään tekoa. 

Laatikon päällä on ehtinyt olemaan jo parikin asetelmaa, joista molemmat todella mieluisia. Viikonloppuna muru osti ihanan ison ( perinteisen ) Hortensian minulle ja se pääsikin koristamaan laatikon päälle ihanan pellavaisen uuden tyynyn kaveriksi. 

Joulun aikaan sohvalla koristi ihana Tarja Ritarin Poro sarjan pellavainen tyyny.  Tarjan tuotteet ovat todella mieluisia itselle, ja tämä uusi parveketta koristava roikkalamppu tyyny onkin piste iin päälle! Näissä tuotteissa mielestäni yhdistyy juuri hyvin oma sisustustyyli, uutta ja vanhaa! 

Parveke alkaa olemaan viimeistä silausta vaille valmis. Lopputulos on molemmille todella mieluinen, ja onneksi ollaan heti alettu ottamaan ilo irti parvekkeesta. Kyllä päiväkahvit maistuu vaan hyvälle! 
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Täälläkin on alkanut jo sormet syyhytä pihahommiin :) Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Kyllä se vaan niin on, se innostus alkaa nostamaan kovasti päätään nyt :)

   Kiitos Jossu, ja iloista perjantaita sinne! <3

   Poista
 2. Meilläkn mennään parvekkeelle makkarin puolelta. Ja ihana tunne on tosiaan aloittaa päivä nuuhkimalla raikasta ilmaa. :) Ihanan näköistä jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä puoli ehdottomasti! :) Ihana vie hetki lepäillä sängyssä kun raikas aamuinen ilma tulee :)

   Kiitos ihana! <3

   Poista
 3. Ihanan vaalea ja valoisa tuo teidän parveke. Ja, niin kauniit kuvat jälleen. Toivottavasti luvattu lämpöaalto tulee ja päästään nauttimaan terasseista sekä parvekkeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Nyt odotellaan, että viikonlopusta tulisi kaunis ja jo kesäinenkin :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...