keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Mihin se lämpö karkasi?


Keskiviikko huomenet! :)

Onko se kevät taas karannut vallan? Muutamasta jopa kesäisestä päivästä saatiin nauttia jo, mutta pari viime päivää on ollut taas jotain aivan muuta! Tuuli on mennyt luihin ja ytimiin! Mietin juuri niinä lämpiminä päivinä, että jokohan hiukan talvisemmat takit joutaisi viedä varastoon, mutta perun kyllä puheeni! Maanantain yllätys oli nimittäin lumisade, joka ei tosin kauan kestänyt, mutta kyllä piti silmiä hieraista että oikeinko näen! 

Pipoja, ja hanskoja ei todellakaan voi laittaa myöskään vielä säilöön, vaan parempi pitää helposti saatavilla, tosin tää tykkää niin paljon pipoista, että aina tässä vaiheessa niistä on muutenkin vaikea luopua! :-D 

Yksi tämän kevään lempparipipa onkin ollut tuo Soma Original:in palmikkopipo. Pipa on sopinut moneen ( rentoon ) menoon tänä keväänä. Ja mikäpä huippua, että tuon palmikon pystyy sitoa haluamaansa kohtaan, haluamallaan tavalla, ja samalla saa säädettyä pipan kokoa myös! Kannattaa myös kukkia mitä kaikkea muuta ihanaa putiikista löytyy! :) 

Toivotaan, että se kesä sieltä vielä tulee, päivänä tai toisena! Ja nautitaan kuitenkin kaikista ihanista auringonsäteistä! :) 

8 kommenttia:

 1. Ääh, just eilen mietin että pitääkö talvikamat etsiä takasin naulakkoon :/
  Onneksi ensi viikolla pitäisi lämmetä ainakin täällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, kyllä niin vaihtelee! Yksi päivä niin keväinen ja seuraava onkin sitten super kylmä!

   Nyt on tottavie luvattu lämpenevää pitemmäksi aikaa :)

   Poista
 2. Voi huh tämän kevään kanssa! Täällä on saanut körötellä kesärenkailla täydessä talvikelissä - tänään ja eilen oli kunnon lumikerros maassa, kun aamulla herättiin... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, erikoinen on ollut. En heti moista muista!

   Varmasti ollut hiukan jännää ajella, apua! Toivottavasti ei enää niin pahaa keliä heitä...

   Poista
 3. Ihana pipo...Kyllä se kelejä on pidellyt, mutta josko se tästä alkais lämpenemään pikkuhiljaa. Kesää kyllä kovin odottaa, kun on se muutto, ja matkakin varattu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ihania odotuksia siellä, tuollaiset antaa mukavasti voimia arkeen :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...