torstai 4. toukokuuta 2017

Kurkkaus parvekkeelle

No nyt se on iskenyt! Nimittäin kova kärpänen laittaa parveketta kesäkuntoon. Pari vuotta tuo kärpänen onkin hiukan kierrellyt tulematta kunnolla perille, mutta nyt on kyllä kova into! :)

Poikkesin yksi päivä Plantagenissa hakemassa ensimmäisiä kukkia partsille, ja kuinka odotinkaan että pääsen sen jälkeen järjestelemään parvekkeelle. Parvekkeella oli paljon kaikkea turhaa, joten osa lähti suoraa roskiin, ja osa varastoon. Seuraavaksi oli laitettava imuri hurisemaan, ja johan alkoi näyttää jo huomattavasti paremmalta! 

Myytiin vanhat parvekekalusteet pois, ja tällä hetkellä odotellaan suurella innolla uusia tuoleja saapuvaksi! Vaikka vanhat kalusteet olivat todella mieluisat, niin ne olivat liian isot ja raskaat tälle parvekkeelle, joten se oli lopullinen syy vaihtoon. Pian siis parveke projekti saa jatkoa! :) 

Kevät-talvella kun tuunattiin uusi sängynpääty, niin vanha sängynpääty pääsi jatkamaan aikaansa parvekkelle, ja täytyy sanoa, että se on oikein veikeä tuossa nurkassa! :)  Hyötykäyttöä parhaimmillaan! 

Plantagenin Outletista löytyi uusille tuoleille ihanat mustavalkoiset tyynyt myös pilkkahinnalla! Tästä on hyvä siis jatkaa tätä projektia! Iloista ja aurinkoista päivää! 10 kommenttia:

 1. Oi että, kivalta näyttää nurkkaus ja nuo sängynpäädyn palaset sopivat hauskasti uudellekin paikalleen. :) Täällä samaa intoa ilmassa ja kävin ostamassa partsille pienen puun, joka kylläkin odottaa vielä istutusta, kun en jaksanut raahata multasäkkejä yläkertaan. :D Mutta viimeistään viikonloppuna on aikaa laitella pihaa ja parveketta kuntoon, en malta odottaa! :) Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ihana kuulla! <3

   Kyllä nyt on kovasti intoa laittaa todellakin, oikein olen ihmetellyt missä se into on ollut hukassa pari vuotta :-D
   Puu kuulostaa hauskalta, ja muutenkin parveke ajatuksesi, ihana kun teilläkin makkarista pääsee partsille :)

   Aurinkoista lauantaita! <3

   Poista
 2. Huomasin heti tuon sängynpäädyn taustalla! Tosi kiva! ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, se tottavie on ihan omiaan partsilla! :)

   Poista
 3. Ihastelin heti tuota rimoitusta parvekkeellanne ja ajattelin että onpas hyvä idea. En siis vanhaksi sängynpäädyksenne yhdistänyt. Mutta, hyvän ja kauniin jatkokäytön olet keksinyt. Ja, kauniit istutukset olet laittanut.
  Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! :) Se se tosiaan on, ja kyllä oli oikein hyvä, vaikka onkin vaan "säilytyksessä" siinä niin ihan omiaan paikallaan :)

   Kiitos, iloista lauantaita! <3

   Poista
 4. Upealta näyttää 💗 On tämä vuodenaika niin ihana. Onko teillä lasitettu parveke? Innolla odotan kuvia uusista kalusteista. Täälläkin ajatukset pyörivät melkein ylikierroksilla ulkotilojen ja kukkajuttujen suhteen 😊

  Mukavaa alkavaa viikonloppua 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Kyllä tässä paljon ihanaa on, vaikka ja ihana kun kenties iän myötä enemmän oppinut nauttimaan keväästä, niin syksy ihminen kun olenkin ;)

   Mukava laitella nyt kevättä partsille ja pihalle siellä :)

   Kiitos, ja samoin! <3

   Poista
 5. Innolla odotan, mitä kaikkea vielä keksit :) Meillä päin ei ole vielä pihanlaitto intoa näkynyt, lunta kun on edelleen valtavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, partsista varmasti tulee kuvia kun nyt suuri into laitella! :)

   Toivottavasti lumet saa kyytiä pian!

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...