lauantai 6. toukokuuta 2017

NurkassaPerjantai huomenta!

Kuinka kauniisti toukokuu onkaan alkanut. Nyt tuntuu jo kaukaiselta viikko sitten satanut lumi, tähänhän on ihan tottunut. Kuinka ihanasti auringonsäteet jo lämmittää. Ollaan lähempänä kesää jälleen. Eiköhän pian ole aika, kun luontokin alkaa kunnolla heräämään talviunesta! :)
Aurinko paistaa kauniisti keväisenä iltapäivänä. Odottelen että vesi kiehuu, jotta saan pian herkullista teetä. Ikkuna on olohuoneessa auki, ja lintujen laulu kuuluu ihanasti sisälle, ja karvatassutkin ovat tarkkana asiasta. Ihastelen ikkunanurkkaa ja siellä roikkuvia uusia pallovaloja, jotka kotiutuivat hetki sitten Sisustuspallobaari verkkokaupasta. Ihana kevyt sävy palloissa on kun juuri tähän kevääseen tehty. 
Samalla mietin, kuinka viikosta ja kuukaudesta toiseen jaksan ihaílla pallovaloja! Ne ovat ihastuttanut kotona jo useamman vuoden, väriä vaihtaen. Kyllästymistä ei näy. 

Tälläkin kertaa oli vain vaikeus valita väri. Sisustuspallobaarin sivuilla on hyvin jaoteltu valosarjat väreittäin ( klick ) ja irtopalloilla ( klick ) saat muokattua täysin oman sarjan! 

Kannattaa muuten kurkata myös heidän nettisivuilleen jossa on menossa arvonta ( klick ). Ihanaa perjantaita! <32 kommenttia:

 1. Ihanat pallot ja kaunis nurkka 💗 Iloisen väriset pallot, sopivat kevääseen. Pallovalot esillä täälläkin ympäri vuoden. Tänään tuntui jo ihan kesältä jopa täällä saaristossa. Tunnelmallista iltaa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Tämä kyllä on varmasti kodin lempinurkkaus tällä hetkellä :)

   Pallovalot ovat kyllä niin ihania, jaksaa ilahduttaa hetkestä toiseen :) Niin ihana ne napsauttaa päälle iltaisin nytkin kun alkaa hämärtää :)

   Samoin sinne! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...