lauantai 27. toukokuuta 2017

Uutta parvekkeella
Iloista lauantai huomenta! <3

Täällä on otettu parveke tänä keväänä ihan todella tehokäyttöön. Vieläkin jaksan ihmetellä, kun pari vuotta oli parvekkeen laittaminen kesäkuntoon hiukan jäässä, ja nyt intoa on parinkin vuoden edestä! 

Parvekkeella on ollut ilo syödä välipalaa, ja kuinka ihana siitä onkaan ollut nauttia auringon ja linnunlaulun kera. Nyt kun siellä on vielä hyvä olla, eikä liian kuuma. Kissaneiditkin ovat todella innoissaan kun parveke on auki pitkälti päivisin, ja pääsee sinne tarkkailemaan elämää! :) 
Parveke alkaa olemaan ihan viittä vaille valmis. Vielä täytyy kipaista joku kukka, ja perinteiset Chilin taimet kasvamaan. Muuten ajattelin, että kohtuu pienellä kukka // kasvi määrällä mennään, ja nautitaan näistä ja toivotaan että ne jaksaa ilahduttaa pitkään. Ainakin sinne lomaan asti. :) 

Suurin uudistus parvekkeelle oli tänä keväänä uudet parveketuolit. Muutama vuosi sitten tuunattiin vanhat kalusteet, ja niistä tuli oikein mieleiset, mutta ne olivat auttamattomasti liian suuret ja painavat tälle parvekkeelle, joten päätettiin haikein mielin luopua niistä ja kurkattiin Veken kalusteen hyvää parveke // terassi tuoli valikoimaa. 

Ajatuksissa on ollut, että joskus myöhemmin ostettaisiin Polyrottinkiset kalusteet sitten seuraavaan kotiin, joten nyt kun hankinta tulikin jo ajankohtaiseksi, niin kurkattiinkin lähinnä kesäkalusteista näitä vaihtoehtoja. 

Monia mieleisiä löytyi, ja päädyttiin lopulta Luoto puutarhatuoleihin. Valintaan ollaan oltu todella tyytyväisiä, tuolit ovat todella tukevat, ja niissä on hyvä istua. Ja karvatassujen mielestä myös hyvä ottaa päikkärit! :) 
Kuvausapulaiset olivat tiukasti mukana, niin paljon kesän tuoksua tulee parvekkeelle että ei sieltä malta olla pois :) Nyt on aika nauttia tästä! Iloista lauantaita kaikille sinne ruudun toiselle puolen! <3

* Tuoleista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

8 kommenttia:

 1. Hieno parveke ja suloinen kisu 💗 On tämä niin ihanaa aikaa ja todellakin täytyy nauttia joka hetkestä ulkosalla. Täälläkin mennään kohtuudella kesäkukkien suhteen tänä vuonna. Mukavaa viikonloppua 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Kyllä auringonsäteistä nautitaan, ja otetaan talteen syksyä varten :)

   Juuri niin, meillä parveke kuitenkin kun on niin lämmin niin siellä helposti nuukahtaa, niin mieluummin kohtuudella niin tulee ne hoidettua hyvin :)

   Kiitos, ja uuden viikon iloa! <3

   Poista
 2. Ihanat apulaiset <3
  Myös kalusteet hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne kyllä niin hassuja ja ihania apulaisia! <3

   Kiitos Sanna! :)

   Poista
 3. Kaunis parveke. Parvekkeelle voikin jo laittaa tyynyjä yms. Ulos se ei vielä ole kovin mahdollista ollut. Oon ihan varma, että heti tyynyn vietyäni alkaa joku kunnon rankkasade ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Nyt jos alkaisi tuo keli kääntymään parempaan päin :) Toivottavasti ei kuitenkaan ihan liian kuumaksi mene ;)

   Poista
 4. Parveke näyttää niin kutsuvalta, ja ihanat kisulit <3 Saa nähdä ehtiikö tulevaa parveketta kuinka sisustamaan kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Ihana kuulla! :)

   Toivottavasti pääset oman parvekkeen kimppuun kanssa vielä kesällä, odotettu juttu :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...