torstai 1. kesäkuuta 2017

Askeleet kohti kesää

Hip hei hurraa, ja tervetuloa kesäkuu! 

Tänään saa kääntää kalenterista esille kesäkuun, ja viimepäivien mietinnät, että onko kevät vai kesä saa vaihtaa kesään. Tästä se alkaa, kesä 2017! 

Kun katse on nyt käännetty kesään, niin käännetään samalla myös askeleet. Täällä on nyt viime päivinä nimittäin tassuteltu tyytyväisin mielin uusilla Crocs kesäkengillä. Näiden käyttöönottoa voin sanoa rehellisesti odottaneeni kun lehmä kesää! Nimittäin koko kevät-talvi on tullut pakkasten jälkeen tassuteltua yksillä ja ainoilla tennareilla jotka mahtuivat jalkatuen kanssa jalkaan. Nyt kun itselläni on teetetyt pohjalliset (eikä tukea tarvitse kokoaika ), on aivan luksusta saada tälläiset kengät jalkaan! :) 

Itselleni siis valitsin nämä Swiftwater Cross-Strap kengät sinisessä värissä, ja kuten tosiaan jo mainitsinkin että olen ollut todella tyytyväinen. Askel on niin kevyt ja pehmeä, joten kyllä nyt kelpaa. Ja mikä on ehdoton plussa, että nämä menee monen eri asun kanssa! :) 
Muru sensijaan valitsi nämä Torino Lace-Up kengät myös sinisenä. Niin hyvät ensi askeleet näilläkin kengillä on ollut, että nämä valikoituivat pitkälle reissulle mukaan! :) 

Täällä on edessä rauhallinen aamu ennen iltavuoroa. Ajatuksena oli hiukan suunnitella synttäriherkkuja... :)


Yhteistyössä: Crocs

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kesäkuun ensimmäistä. Olkoon kesäsi täynnä keveitä askelia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos paljon, ja mukavaa alkanutta kesää! :)

   Poista
 2. Kauniit kengät. Näyttävätkin miellyttäviltä ja valkoisetpohjat, sopivat veneenkannelle myös. Täytyykin käydä testaamassa!
  Aurinkoista kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ovat todella hyvät, ettei ole tullut nyt muita käytettyä! :)

   Samoin sinne teidän suunnalle, nyt ollut ihana viikonloppu! <3

   Poista
 3. Mä just käytin Crocseja Espanjassa ja aina vaan yhtä hyvät jalassa :) Haluaisin jotain uusia ostaa täksikin kesäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, istuu kyllä hyvin :) Olen näihin uutukaisiin todella tyytyväinen, eli näistä ainakin lähtee hyvä suositus! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...