tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kukkia & kuulumisiaHuomenta tähän tiistai aamuun! :) 

Kesäkuu alkaa lähennellä puoltaväliä, ja täällä se tarkoittaa loman aloitusta! Aamukammassa olisi tämä, ja huominen aamu ja sitten olisi aika hypätä kesälomalle! Tänä vuonna loma onkin aikaisemmassa vaiheessa kun "yleensä". 
Itselle ei ole ehtinyt vielä tulla varsinaista loman odotusta, koska vasta päässyt takaisin osittain arkeen kiinni pitkän sairasloman jälkeen. Mutta, eiköhän se lomatunnelma sieltä kuitenkin hiljalleen ala löytyä! :) 

Kesäkuun alkuun on mahtunut jo nyt paljon kukkia, ja eiköhän se loppu kuukausi ole samanlainen. Tällä hetkellä odotan kovasti, että pääsemme mökille ja pääsee keräämään luonnon kukkia! Voi niitä hetkiä, niistä on todella monta ihanaa muistoa! 

Tämän viikon suurin odotus on, että saan murun takaisin pitkältä työmatkalta, ja päästään yhdessä aloittamaan yhteistä lomaa! Jospa se lomatunnelma siitä löytyisi! Onneksi ei ole enää montaa päivää!

Valokuvaus on vienyt mukanaan myös tässä kesän alkaessa. Useammankin asian näkee kameran linssin läpi, ja sitten ei auta kun kaivaa kamera esiin ja tallentaa muistoja. Edelleen haaveilen myös valokuvaus kurssista, ja joku päivä... :) 

Nyt kuitenkin pikaisesti aamutoimiin, ja kohti toiseksi viimeistä työpäivää ennen lomaa! 


P.S. Fiskarsin Antiikkipäivien liput on arvottu, mutta voittajista ei ole vielä kuulunut! :) 
Viivi, ja Krista Lonnroth, laitatteko viestiä niin saan liput postiin? :) 

11 kommenttia:

 1. Kukat ovat...elämän yksi paras osa. Nyt ja aina. HL 🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit, ja paljon paljon olen oppinutkin sieltä juuri! <3

   Poista
 2. Kaunis kollaasi kukista! <3
  Täällä hieman samoissa tunnelmissa, mies palaa työjaksoltaan kotiin viikonloppuna ja sitten onkin edessä yhteistä lomailua. Tai, itse en ihan kokonaan pysty lomalle siirtymään vielä, mutta pidennettyjä viikonloppuja ja vapaita iltapäiviä nyt ainakin on tiedossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K i i t o s! <3

   Voi kuinka ihana kuulla, siellä on samanlainen ihana odotuksen tunne ja viimeiset hetket nyt! :) Kuulostaa oikein mukavalta! :)

   Poista
 3. Kaunis kollaasi ja sun kuvat ovat kehittyneet ihan mielettömästi! Upeita otoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvä tavaton, k i i t o s! <3 valtavasti!

   Tässähän aivan hämmentyy, olet nyt toinen ihan pienen ajan sisällä joka sanoo samoja sanoja! <3 Ja olen ihan sanaton! Kiitos vielä!

   Poista
 4. Kaunis kollaasi <3 Täälläkin haaveillaan kovasti järkkärikurssista! Itse en ole montaa kertaa nyt kameraan koskenut. Enään pari viikkoa, ja sitten on muutto, sen jälkeen varmasti innostus kuvaamiseen taas nousee. Hyvää lomaa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Se juuri, sellainen olisi aivan mahtava, ja vaikka sitä pitkään olen miettinyt niin vielä joku päivä! :)

   Ihan varmasti uuden kodin myötä innostut taas uudestaan ja varmasti kesänkin myötä! :) Uusia koti kuvia odotetaankin! :)

   Poista
 5. Huomaan itsekin, että nyt alkaa puhelimen muisti täyttyä kukkakuvissa :) Toivottavasti lomafiilis löytyy! Aurinkoa ja rentoa menoa sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...