torstai 15. kesäkuuta 2017

Varvunraitaa & lomailua sekä arvontavinkkiAurinkoista huomenta! 

Täällä on herätty ensimmäiseen loma-aamuun. Tai jos tarkkoja ollaan, niin loppu viikko on vapaapäiviä, ja maanantaista alkaa virallisesti loma. Ajatuksena olis hiukan päästä parin kaapin kimppuun, olisi kiva saada ne siistiksi, mutta saas nyt nähdä kuinka käy. Täytyy myös suunnitella pientä yllätystä lauantaita varten valmiiksi, joten nämä pari päivää varmasti hurahtaa tässä nopeaa! 
Yksi tämän kesän juttu on ollut alkaa uusimaan pyyhkeitä, etenkin kylpypyyhkeitä. Vanhat joutaa jo varakäyttöön, ja kovasti on tullut mietittyä uusia. Synttärilahjaksi sainkin pari pyyhettä, ja nyt pyyhevarasto kasvoi aivan ihanilla Marimekon Varvunraita pyyhkeillä, jotka kotiutui viehättävästä MARI-A puodista. 

Pyyhkeet on nyt pesty ensimmäisen kerran, ja siivouksen päätteeksi, ja tähän loman alkuun on tarkoitus laittaakin uudet ihanat pyyhkeet käyttöön! :) 
Marimekon pyyhkeet ovat itselleni ennestään jo monien vuosien ajalta tuttuja, ja kestää kyllä aikaa ja kulutusta! Joten innolla odotankin näiden uusien pyyhkeiden käyttöönottoa. 
Tänään kannattaakin kurkkia ehdottomasti Instan puolelle ( @stellavanilja ), nimittäin siellä alkaa yhdessä MARI-A puodin kanssa mahtava kylpytakki arvonta! Kannattaa siis ehdottomasti olla kuulolla! :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten kesäisiä kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat! Täällä myös uudet pyyhkeet odottavat juhannussaunojaa! :)
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Se kuulostaa hyvälle, ihana ottaa käyttöön uudet pyyhkeet! :)

   Kiitos! <3

   Poista
 3. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa 💗 Upeat kesäiset kuvat 💕 Katsoin äskettäin meidänkin kylpypyykeitä että täytyisi pikkuhiljaa alkaa uusimaan niitä. Aurinkoa päivääsi ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, nyt kun hiljalleen alkaa tämä loma vaihde löytyä! <3

   Kyllä vaan, samainen oli täällä tosiaan edessä, kyllä ne vaan kuitenkin ajanmyötä kuluu. Toivottavasti löydät mieleiset pyyhkeet! :)

   Iloista sadepäivää! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...