keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Toisella puolellaMakuuhuone projekti alkaa olla valmis tältä osin. Lue: ennen kun keksin taas uutta projektia työn alle! ;) 

Viimeinen osuus oli uuden yöpöydän hankinta murun puolelle. Itselläni yöpöydän virkaa toimittaa ihana metallituoli, ja mielellään olisin silmän iloksi myös toiselle puolen sellaisen hankkinut, mut
ta muru kaipasi laatikollista yöpöytää joten etsittiin molemmille mieluisa vaihtoehto. Ja olenhan toki edelleen tälläinen eripari sisustaja, joten siinä mielessä tykkään hurjastikin tästä vaihtoehdosta, että meillä on erilaiset yöpöydät! :) 
Makuuhuone projektiin lähdettiin seinän päivittämisellä, jonka jälkeen uusiutui matot, sitten tuunattiin uusi sängynpääty sekä laatikko päiväpeitolle sekä tyynyille yö ajaksi, ja sitten nämä yöpöydät. Aikaslailla siis kokonaisuutena makuuhuone on saanut pitkin kevättä hiljalleen uutta ilmettä, ja nyt kyllä on tyytyväinen olo! :) On todella mukavaa touhuilla askel kerrallaan, se sopii tälläiselle vaihtelunhaluiselle sisustajasielulle ;) 
Yöpöydäksi siis valikoitui tuttu, ja turvallinen Malm-yöpöytä. Olohuoneesta löytyy talvella hankittu Malm-lipasto joten varmasti seuraavassakin kodissa nämä toimivat yhdessä tai erikseen. 

Malm-lipastoon kun ollaan oltu todella tyytyväisiä, niin päätös ei ollut vaikea. Tässä on kuitenkin loistavasti tilaa kahdessa laatikossa, ja kokonsa puolesta se mahtui myös loistavasti tuohon koloseen vaatekaapin ja sängyn väliin. 


Nyt hipsin keittelemään aamuteetä! 
Ihanaa päivää kaikille! <3

9 kommenttia:

 1. Kaunista <3 Malm-sarja on kyllä kiva. Meiltä löytyy lipasto ja se on ollut jo 7 vuotta käytössä :)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3

   Malm on tosi toimiva, ja sopii moneen eri tyyliinkin :) Ollaan myös tykätty kovasti! :)

   Kiitos, ja aurinkoista kesäiltaa! <3

   Poista
 2. Kaunista! Malm-sarja on niin ajatonta, sopii moneen paikkaan.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :)

   Kyllä vaan, olen samaa mieltä, kestää hyvin aikaa! :)

   Kiitos kovasti, ja aurinkoista kesäiltaa! :)

   Poista
 3. Todella sievä ja persoonallinen kokonaisuus! ☺️👌🏼

  VastaaPoista
 4. Kaunista 💗 Nuo lankut on kyllä jotain aivan ihanaa 💕💕 Aurinkoista päivänjatkoa ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kovasti! <3

   Sängynpääty on kyllä ollut tämän vuoden paras muutos // tuunaus ehdottomasti! :) Juuri katsoin kuvaa jossa näkyi vanha sängynpääty, ja oikein huokasin että onneksi vaihdettiin! :)

   Samoin sinne! <3

   Poista
 5. Malmit on kyllä niin ajattomia...Täälläkin kovin pyöritelty makuuhuoneen huonekaluja, yöpöydätkin olisi löytyneet K:n varastosta, mutta ei vaan mahtuneet tännekkään. Onneksi sentään jotain tasoa löytyy molempien puolelta. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...