sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Valkoisia kukkia ja raidallisia tyynyjäSiis voi kuinka ihanaa on juuri nyt tähän aikaan vuodesta käydä kukkakaupoilla! Kaupat pursuavat toinen toistaan ihanampia ja kauneimpia kukkia hyllyt notkuen! :) Kaupassa saa vietettyä hetken jos toisenkin, ja on niin ihana suunnitella mitä juuri nyt kotiin, ja ennenkaikkea parvekkeelle laittaisi. 
Viikolla, vapaapäivän kunniaksi oli pakko tehdä kierros Plantagenissa ja hakea pienesti täydennystä parvekkeelle. Päätin nyt kuitenkin jättää perinteiset Chilin taimet kauppaan, vaikka ne joka kesäinen perinne onkin. Loma kuitenkin alkaa niin pian, ja kotoa ollaan pois joten tältä kesältä se homma nyt jäi. 
Sensijaan kärryyn tarttui kassillinen pieniä valkoisia ihanuuksia. Olin näitä suunnitellut myös jo aikaisemmin, ja nyt en enää toista kertaa pystynyt jättämään kauppaan. Näistä riitti ripoteltavaksi pitkin parveketta, ja kyllä nyt voi sanoa, että parvekkeella kukoistaa! :) 
Hemtexistä mukaan tarttui pari raidallista tyynyä keittiön tuoleihin. Näitä olen harkinnut jo hyvän tovin, ja nyt kun sattui olemaan oiva tarjous ( osta 2 maksa 1 ) niin päätös oli tehty. Olenkin ollut aivan innoissani nyt kun tuoleissa on pehmusteet! Niin talven aikana ehtii tottua pehmoisiin taljoihin, että kaipasin myös kesäksi jotakin tuoleihin. 

Sunnuntai aamu. Aamuteen ohella ajattelin laittaa lakanat ja peitot pesuun, voi sitä ihanaa raikkautta mikä siitä tulee. Vielä kun saisi kuivatettua ulkona, olisi sitten ihan perfect! Illalla kelpaa sitten mennä raikkaaseen sänkyyn nukkumaan! :)

6 kommenttia:

 1. Kukat ja niiden tuomat värit ovat parhautta kesällä! Paljon voi myös itse keräillä :). Mun pitää päästä plantageniin pikimmiten 🙃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan totta! :) Se on suuri rikkaus! :)

   Odotan todella kovasti juuri sitä, että pääsee itse keräämään kukkia! :) Varsinkin mökkilomaan se kuuluu niin! <3

   Mene ihmeessä, sieltä löytyy Pioneja hyvin! :)

   Poista
 2. Ihanat kukat ja nuo pehmusteet! Kyllä sitä täytyy itsekkin, jokin kukkanen tulevalle parvekkeelle hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :)

   Ehdottomasti, kunhan muuttamaan pääsette niin sitten kukkaostoille :)

   Poista
 3. Mä ostin noita samoja kukkia ja onnistuin jo tappamaan osan. Valitsin ne siks kun luki että takuuvarma kukinta yms :) No, ehkä harjoittelen vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta tiedosta muuten! :) Katsotaas kuinka täällä käy! :) Pari näyttää kyllä vähän huonolta jo, mutta jospa vielä olis toivoa! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...