maanantai 26. kesäkuuta 2017

Uusi viikko ja kujeetMukavaa uutta Juhannuksen jälkeistä viikkoa! :) 

Täällä on eilen illalla palailtu Juhannuksen vietosta takaisin kotiin hetkeksi aikaa. Suunnitelmiin tuli pienoinen muutos, ja mökkimatka siirtyykin nyt viikolla eteenpäin. Suurimmat harmit on nyt nielty muutoksesta, ja mukavan sekä rentouttavan ystävyyden juhannuksen jälkeen aloitellaan uutta viikkoa ja mietinnässä on mitä kivaa tälle viikolle keksisi. 

Juhannuksen tunnelmiin palataan vielä myöhemmin tällä viikolla, kun ehdin käymään kaikki kuvat läpi, niitä kun tuli napsittua melkoinen määrä! :) 
Kuvissa vilahtelee yksi hyvin pitkäaikainen haaveeni, nimittäin tämä jo klassikko repuksi muodostunut Fjällräven Kånken reppu. Olen miettinyt tätä ihan tottavie vuoden jos toisenkin, ja kertoja niihin vuosiin mahtuu niin paljon että laskuissa ei osaa pysyä mukana! 

Mutta nyt se on k o t i u t u n u t!  Haaveesta tuli totta! 
Repulla on kaiken lisäksi mitä ihanin tarina, nimittäin rakas ihana ystäväni osti tämän minulle synttärilahjaksi! <3 Ja voi kuinka monta huokausta tämä on saanut aikaan. Vieläkin olen niin sanaton, ja enemmän kun kiitollinen! 

Olen kirjoittanut aikaisemminkin blogiin, kuinka kenties iän myötä tavaroille alkaa kasvaa erilainen tunnearvo kun niihin liittyy jokin tarina // hetki hankintahetkeen. Nyt myös tämä reppu pitää sisällään mitä ihanimman tarinan, jonka muistan varmasti a i n a! 
Kesäkuu alkaa vihellellä loppua, ja pian on jälleen aika kääntää kalenterista uusi sivu esille. Kesäkuu on vilahtanut ( myös ) hyvin nopeaa, ja vuodestakin on sitten jo puolet taputeltu! Jälleen voin vaan ihmetellä tätä ajankulua! 

Nautitaan jokaisesta kauniista auringon säteestä, mutta myös raikastavista sadepisaroista! 

8 kommenttia:

 1. Ihana kun haaveesi toteutui! Itsekkin olen samaista reppua haaveillut jo useamman vuoden, ja kyllä se on nyt pakattuna uuteen kotiin. :) Pian pääsee korkkaamaan sen käyttöön. Hyvää lomaviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä niin sellainen toive! <3 Ihanaa että myös siellä toive toteutui! :)

   Iloista kesäviikkoa! :)

   Poista
 2. Ihanaa, haaveesta tuli totta. Itselläni oli vastaava (sininen) reppu yläasteella ja kuului tiiviisti yhteen partio harrastukseni kanssa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, ihana muisto sinunkin repulla! :) Olipa mukava kun kerroit ihanan muiston! :)

   Kiitos, ja samoin Kaisa! :)

   Poista
 3. Ihanan värinen tuo reppu! Meillä lapsella pienessä koossa vastaava, mutta punaisempi :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on kertakaikkisen namu! :) Niin kesäinen, mutta piristää sitten talven harmaudessakin! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...