perjantai 3. marraskuuta 2017

Herkullista perjantaita!




Mukavaa perjantaita! :)

Tulisikohan aurinko tänään kunnolla esiin? Nyt kun se lumi on saanut kyytiä kunnolla, niin aurinko on ihan mukava kaveri piristämään tätä harmaata aikaa. Minun puolestani voisi kyllä oikeastaan tulla uusikin lumimyrsky, sen hetken kun lumi oli maassa niin oli kyllä todella mahtavaa! Nopeasti ehti ajatus syksystä taittua talven puolelle, ja lumi olisi ihan tervetullutta! 

Talven kaatumisesta oppineena kaapissa odotteleekin Icebug kengät, jospa pysyisi paremmin pystyssäkin! Senkin puolesta siis talvi on ihan odotettu juttu! :) 

Täällä on jatkunut edelleen lepäily, ja parantelu. Mustelma alkaa onneksi olemaan ulkoisesti voiton puolella, mutta sisäisesti vaatii vielä parantumista ja aikaa. Eilen oli jopa päänsärytön päivä ( pitkästä aikaa! ) ja kuinka ihana oli tehdä pieni happihyppely ja hakea hieman havuja sisälle! Ne pienet asiat...

Blogissani on aikaisemminkin vilahtanut nuo Johan Bulow lakut, ja nyt ehdimmekin odottaa millaisia makuja tähän loppuvuoteen tuleekaan! Ehdottomat lempparit on ollut ystävänpäivä lakut ( vadelma-chili ) sekä pääsiäisen lakut ( passionhedelmä ). Testiin pääsikin ensimmäisenä tuo tämän loppuvuoden uutuus vadelmalaku, ja voi kyllä on hyvää! :) NAM! Ja mikäpä parhainta näissä lakuissa on: kaikki löytyy gluteenittomana! Ihan mahti juttu! :) 


10 kommenttia:

  1. Oi, nää Johanin lakut onkyllä mun lemppareita ja tämä vadelmalaku on kyllä hyvää. Testattu on!
    Toivotaan että kuntosi kohenee ja pääset jälleen liikkeelle kunnolla.
    Ihanaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippu kuulla, että sielläkin on ehditty testaamaan! :) Nämä ovat kyllä niin hyviä! :) Viikonloppuna ostettiin niitä mustia kokeeksi, ne ei tosin ollut niin paljon omaan mieleen mutta mies tykkäsi :)

      Kiitos Kaisa ja iloista uutta viikkoa! :)

      Poista
  2. Ihanan näköisiä lakuja, kuin koristeita! :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon maistanut kerran näitä ja oli kyllä hyviä :).

    Pitkästä aikaa taas täällä. Uusi työ vienyt kaiken energian, mutta ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä niin hyviä, ja maku vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun :) Tosi nam! :)

      Aivan mahtavaa kun pääsit aloittamaan mielekkäässä työssä! :)

      Poista
  4. Mulla samat kegät ja ovat kyllä todella hyvät. Olen kova liukastelemaan ja nyt on kyllä parhaat kengät ikinä lenkillä:) -Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja kovasti kun jätit kommenttia! :) Todella mahtava kuulla, että ovat olleet hyvät! :) Täällä on kanssa tosiaan päästy testaamaan kengät, mutta ihan asfaltilla vasta.

      Poista
  5. Kerran olen ostanut Johan Bulowin lakuja persikan makuisena ja ne olivat niin hyviä. Passionhedelmä kuulostaa myös niiin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, nämä ovat kyllä tosi herkullisia! :) Ihan hintansa väärti! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...