perjantai 24. marraskuuta 2017

Kuka keksi rakkauden?Monet bloggaajat tietävät varmasti tunteen: välillä tekstille voi olla vaikea keksiä otsikkoa, kun taas toisinaan otsikko on valmiina mutta tekstiä ei välttämättä synny.  

Onko tämä tunne tuttu? 

Nyt juuri oli niin, että en meinannut keksiä otsikkoa. 
Pari päivää sitten kuvailin hurmaavan värisiä neilikoita, jotka sain murulta viime viikonloppuna. Kaupassa ollessa molempien katse kiinnittyi juuri nuihin kukkiin samaan aikaan, mikä oli jotenkin ihanan kutkuttava sattuma. 

Kysyinkin sitten myöhemmin, että mikä juuri näissä kukissa oli se juttu. Sain vastauksen, että useinkin kukkia valitessa muru katselee olisiko sellaisia kukkia jotka ovat kuin vanhan ajan valokuvista. 

Tämä oli mielestäni erittäin ihana asia, onhan ko. asia niin lähellä minua ja toisekseen kun katse nuihin kukkiin itsellä osui niin ensimmäinen ajatus oli itselläkin vanha aika. 
Tästäpä tulikin mieleeni, että katselin hiljattain muutamia todella nostalgisia vanhoja kuvia! Sellaisiin kuviin jää kyllä silmät kiinni, ja kuinka ihana onkaan hetkeksi eläytyä hetkeen. Kuinka aika onkaan ollut täysin eri! 

Paperikuvia ei ole tullut pitkään aikaan teetettyä, vaikka rakastan niiden katselemista. Täytyisi ehdottomasti ryhdistäytyä, koska kuinka ihana onkaan sitten 20v päästä esimerkiksi katsella tätä päivää... saati vielä pidemmän ajan kuluttua! 
Palataampa postauksen alkuun, miksi tälle postaukselle sitten syntyi juuri tuo otsikko? 

Kuvia ottaessa kyseinen biisi soi päässä, ja kun kuvat sain koneelle tuli samainen laulu uudestaan mieleen. Kyllähän näistä aika hempeitä tuli, ja taitaa se otsikko ihan sopia... :) 

Samalla tuli hetkellisesti myös kesäinen olo: kukkia lemppari korissa joka on päässyt kovaan käyttöön kun kotiutui ihanasta  Duo-Living sisustuskaupasta! Näissä tunnelmissa ihaninta päivää juuri sinulle! <3


6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja kukat 😍😍. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Heini! <3

   Mukavaa ja reipasta uutta viikkoa! :)

   Poista
 2. Tosi kauniit neilikat ja toki kuvat myös! Täällä Aasiassa nautin, kun näen lähes päivittäin omia suosikkikukkiani orkideoita ja lootuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K i i t o s! <3

   Voi niin, ihan varmasti! :) Orkideat ovat niin kauniita! :)

   Poista
 3. Todella kauniit kukat ja kaunis teksti <3 Nuo neilikat ovat kyllä todella ihanan väriset. Tuttu tunne tuo kun millään ei keksi otsikkoa tai tekstiä, kuvia tosiaan ei kyllä koskaan ole vaikea keksiä :) Iloa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ihana kuulla! <3 Hiukan erilaista välillä :)

   Välillä iskee sellainen tenkkapoo, mutta usein onneksi menee ohi pian. Välillä saattaa toki jäädä päälle ;)

   Kiitos, ja mukavaa uuden viikon alkua! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...