sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Talvisempaa ilmettäLeppoisaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! 

Koti muuttuu hiljalleen talvisemmaksi // jouluisemmaksi. Vaikka syksyllä usein saapuukin se kova sisustusinto, niin täytyy myöntää että rakastan myös tätä hetkeä kun kotia saa laitella vielä enemmän "lämpöisemmäksi" ja kodikkaaksi ja rakentaa sitä pesää talven varalle. 

Niin paljon kun muutoksista pidänkin, niin rakentelen hiljalleen tätä talvista pesää. Täten tälle vaihtelunhaluiselle pysyy tyytyväisyys hyvänä ;) 
Tekstiilit, että taljat tuovat paljon kotiin sitä kaivattua lämpöä talven varalle. Taljat onkin toki haettu varastosta jo syksyllä, ne ovatkin ihan must juttu talvisisustuksessa. Meidän toinen karvatassu nukkuukin päivittäin kiikussa taljan päällä, ja voi sitä hetkeä kun se keväällä viedään pois. No, mutta nyt on aikaa ottaa unia taljan päällä hyvinkin :) 

Maljakosta löytyy nykyään usein Eucalyptyksen oksia, vaihdellen isompi tai pienempi lehtisinä. Niistä onkin muodostunut täällä aivan lemppari, ja kuinka hyvin ne sopivatkaan talveen! Yksinkertaista ja kaunista. 
Havuista olenkin kirjoittanut jo aikaisemmin, ja ne ei tokikaan sen enempää esittelyä tarvitse. Niin ihania kun ovatkin, ja tuovat kotiin myös sitä ihanaa tunnelmaa kaikessa yksinkertaisuudessa myöskin.  Ne sopivat moneen asetelmaan lisänä, niin näyttävämpäänkin, kuin vähemmänkin. Aina yhtä ihania. 

Tänä vuonna mennään kohtuu samalla linjalla kun viime vuonna joulun suhteen. Vähemmän on enemmän. Kasvit // kukat ovat isossa osassa sekä tunnelmavalot. Tähdet pääsivät myös roikkumaan paikalleen viimein, ja kuinka se miellyttääkään silmää. Tästä tuonnempana lisää. 
Muistatteko ihanat Tarja Ritari pellava tuotteet joita blogissakin on vilahtanut muutamia kertoja? 

Tarjalta löytyy myös kauniita jouluisia tuotteita pellavien lisäksi (mm. tuo enkeli ) joten kannattaakin kurkkia verkkokauppaan. Marraskuun ajan postikulutkin ovat vain 3,5€ ja yli 65€ tilaukset ilman postikuluja! 


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Mulla on tullut kanssa pakkomielle eucalyptuksiin ja jossain vaasissa niitä löytyy meiltä aina. Ihana, kun niitäkin on niin monen näköisiä, niin ei kyllästytä ollenkaan. :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis k i i t o s! <3

   Ihana kuulla, ne ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin ihania! :) Täällä on hurahdettu kanssa niihin täysin! :) Lähes kokoaika on maljakossa! :)

   Kiitos Jenni, ja uuden viikon iloa! <3

   Poista
 2. Kauniit kuvat! Eucalyptuksia täälläkin on maljakossa ollut, nyt vaan maljakko ammottaa tyhjyyttään. Ja, tämä joulunodottelu on kyllä ihanaa, kun saa taas kotia laitella ja juurikin lämpöisemmäksi, ehkä myös sisustus hieman runsaampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) <3

   Nyt vaan uusia tilalle! :) Niin sinne kun tännekin! :) Itseäni ei tosin tänään onnistanut kun oli kukkakaupasta loppu kun hammaslääkäri reissulla olisin ottanut. Toivottavasti pian kuitenkin :)

   Poista
 3. Kaunista! Ja heh, olipas melkein sama otsikkokin meillä :D :D. Meillä kans joulusisustus koostuu pitkälti kukista ja kuusesta. Huomenna tosin meinasin käydä jo pienen kuusen pöydälle ostamassa ja ehkä muutaman pallon laittaa siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Eikö, minua kanssa huvitti kun ajatus meni niin samaa rataa! :) Hih.

   Kuulostaa ihanalle, se tuo ihanaa tunnelmaa! :)
   Tännekin kotiutui viikonloppuna jo "kuusi" :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...