tiistai 20. maaliskuuta 2018

Keltaista piristystäHuomenta tähän maaliskuiseen aamuun! 

Täällä on vietetty loppuviikosta asti sairastupaa. Mistä lie onnistuin saamaan todella sitkeän flunssan, joka sitten oli viimeisten lomapäivien kiusana vieden voimat kokonaan. Eilen oli pakko antaa periksi, ja mennä lääkäriin vaikka viimeiseen asti toivoin että tauti olisi mennyt menojaan. Nyt sitten vielä lepo jatkuu, ja josko tämä tästä alkaisi talttumaan. 
Kirjoittelin täällä meille kotiutuneesta sitruspuusta. Nyt kun kuvia katson, niin puu ei ihan samalta enää näytä ;) Monet hedelmät ovat tippuneet, mutta onneksi ne säilyvät hyvin lasikipossa. Itse en edelleenkään osaa sanoa ihan varmaksi tykkäänkö vai en nuista, jännän makuisia kun ovat. Mutta nyt kaikki vitamiinit on pitänyt käyttää hyväksi, joten näitäkin on tullut muutama maisteltua! 
Niin paljon kun teestä ja kuumista juomista pidänkin, niin nyt meinaa hiukan jopa tökkiä, mutta vaihtelu virkistää ja vaihdellen teetä, kuumaa kaakaota, panadolia on tullut hörpittyä. Marimekon *kupit ovat yksiä ehdottomia lemppareita, ja kevääksi tullut uutuus väri piristää myös välillä mustavalkoisia kattauksia. Tuo vihreän sävy on nimittäin vihreästä se oma lemppari. 

Täällä jatkuu lepo ja tallennusten selailu! 

* Kupit saatu bloginäkyvyyttä vastaan MARI-A verkkokaupasta. 


6 kommenttia:

 1. Onpa kiva uusi sävy Marimekoissa :) Ja kannattaa tosiaan tankata kaikki mahdolliset c-vitamiinit, että paranisit pian, pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aika piristävä sävy, ja tosiaan juuri sellainen sävy josta vihreässä tykkään! :) Sopii muiden joukkoon oivasti! :)

   Sitkeä on tosiaan tauti, ja kyllästyminen huipussaan! Kaikkia temppuja on kokeiltu, ja ehkä viimein kopkop hiukan voiton puolella! Toivottavasti sielläkin! <3

   Poista
 2. Paranemisia <3 Voi miten huono tuuri kun juuri lomalla tuli pöpö kylään. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos paljon! :)

   Älä muuta sano, monta lomapäivää meni ihan kankkulan kaivoon kun meni levossa. Yritin vielä heti alkuun ottaa ihan rauhassa, mutta paheni vaan. Onneksi nyt hiukan edes voiton puolella! :)

   Poista
 3. Näyttää niin herkuista. Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...