torstai 22. maaliskuuta 2018

Pienesti pääsiäistäPääsiäinen lähestyy! Tässä sairastupaillessa alkuviikosta ihan hätkähdin, että sehän on jo tottavie ensi viikolla. Mielessäni kun olin ajatellut siihen olevan vielä parikin viikkoa...

No, ei sen puoleen, yleensä ei mitenkään suuresti pääsiäistä tule laitettua, mutta vähän kuitenkin. 
Sipulikukat ovat ihan must juttu pääsiäisessä, ehkäpä ennemmin ylipäätään keväässä. Ne ovat niin vastustamattomia! Varsinkin (valkoinen) helmililja, jota voisin ihastella loputtomiin! 

Ohra toki kuuluu myös pääsiäiseen, ja tai kevääseen. Nimittäin varsinkin toinen karvatassu on siitä niin suuresti innoissaan, että sitä voisi kasvaa kyllä pitkin vuottakin. Aina aikaajoin sitä tuleekin laitettua kasvamaan. Jospa tänään jo kunto antaisi periksi niin voisin istutella ohran! 

Pajunkissat toki on jo lapsuudesta asti ollut perinne. Kun tästä pääsee oikein kunnolla terveeksi ja uskaltaa ulos lähteä niin pajunkissa retki onkin edessä! 

Suklaata toki kauniissa kipoissa, sehän on aina hyvä koriste! ;) 
Tänä vuonna pääsiäinen tuleekin yhtäpäivää lukuunottamatta vapailtua! Jotain mukavaa tekemistä siis olisi tarkoitus keksiä pyhille! 

Onko siellä jotakin pääsiäisperinteitä? 


P.S. Kastehelmipurkki on kuin nakutettu ihanalle helmililjalle, ja Marimekon lautasiin on ihana laittaa tarjolle pääsiäisen herkkuja! :) Ihanat astiat löytyvät Makujakaupasta, jossa onkin ihan super valikoima näitä monien lemppareita! :) 

6 kommenttia:

 1. Pitkälti samanlaiset pääsiäisjutut täälläkin, eikä juuri sen suurempia perinteitä. Kukkia, hyvää ruokaa ja ennen kaikkea kiireetöntä yhdessäoloa. Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Juuri tuollainen kuulostaa niin hyvälle, se on sitä yhteisten vapaiden parhautta! :) <3

   Poista
 2. Pienesti täälläkin pääsiäistä on laiteltu. Ehkä ensi viikolla enemmän, viimeistään kun kuopuksen askaretlut kotiutuvat päiväkodista! :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten askartelut ovat kyllä niin ihania ja piristäviä! :)

   Kiitos paljon Kaisa, ja iloista pääsiäisen aikaa! <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia <3 Pienesti täälläkin laiteltu Pääsiäistä. Mukava sitten nauttia kotona olosta, hyvästä ruoasta ja vähän tietenkin herkuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Se kuulostaa juuri oikein hyvälle! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...