maanantai 26. maaliskuuta 2018

Maaliskuun viimeinen viikkoNiin se on pian kuukausi elelty jo tätä virallista kevättä, ja kellotkin siirretty kesäaikaan. Alkuvuosi on vilahtanut ihan silmissä, ja ajatella että reippaan kuukauden päästä voi olla jo kesän tuntua ilmassa! Niin hassua ajatella nyt kun lunta on vielä yllin kyllin.

Eilen ilahduin suuresti, kun muru toi lenkillä ison määrän pajunkissoja kotiin. Olin nähnyt aivan mahtavan inspiksen instassa, ja paperipussin sopivasti vapauduttua pajunkissat saivatkin paikan pussista. Niin upea koristus sellaisenaan. Jälleen kerran: ne luonnon aarteet.

Maaliskuun viimeiselle viikolle on luvattu mukavasti aurinkoa, ja toivonkin että vihdoin itsekin pääsen pitkästä aikaa ulos siitä nauttimaan, ja että influenssa alkaisi olemaan vaan muisto. Olisihan se aivan upeaa jos pääsiäisenä olisi upeat ilmat, pieniä retkiäkin kun on suunniteltu.

Nyt kuitenkin aloittelen vapaapäivää teekupin seurassa, ja jospa laittaisi ensimmäisen koneellisen pyykkiäkin pyörimään.


MUKAVAA VIIKKOA!


10 kommenttia:

 1. Mihin tämä aika menee??? Huh. Ihana auringonpaiste nytkin!!

  VastaaPoista
 2. Täällä on pajunkissat vielä metässä ja taitaa jäädäkin. Mutta on ne vaan upeita! Ja niinpä, alkuvuosi on mennyt kyllä vauhdilla. Ihanaa pääsiäisviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän niitä ehtii hakea vaikka vähän myöhemminkin! :) Onhan ne sellainen kevään juttu, eikä vaan pääsiäisen :)

   Todella nopeaa mennyt, ei todellakaan ole itse yhtään perässä tässä ajanjuoksussa! :D

   Kiitos Heini, ja samoin sinne! <3

   Poista
 3. Totta, kohta maaliskuukin on ohitse. Kesä vain lähempänä, ihanaa. Vaikka viime yönä olikin satanut lunta, on auringolla valtava vaikutus. Lumi suli ja ränneistä vesi juoksi, ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, todella nopeaa on tämäkin kuukausi mennyt. Vastahan helmikuukin alkoi, ja nyt huristetaan jo tässä vaiheessa! :)

   Kyllä nyt alkaa hiljalleen lumi saada kyytiä, vaikka yöllä pakkanen vielä tippuu reippaisiin lukemiin, mutta päivällä sitten paistaa ja lämmittää jo! :)

   Poista
 4. Oletpa sinä usein sairaana! Apua! Minulla pääsiäinen menee töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sentään niin usein :) Viimeksi 4vuotta sitten ollut vastaava tauti.

   Mukavaa pääsiäisenaikaa sinulle! :)

   Poista
 5. Tosiaan on nopeasti mennyt alkuvuosi, mutta talvi alkaa tuntumaan jo aika pitkälle :) Lämpöä ja kevättä odotellessa. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt todellakin tuntuu jo niin keväältä! :) Monet aurinkoiset päivät on sulattanut hyvää vauhtia lunta! :)

   Iloista viikon jatkoa! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...