maanantai 5. maaliskuuta 2018

Keväistä inspiraatiotaVaikka ulkona on pidemmän aikaa paukkunut pakkanen ihan reippaasti, ja sitä luntakin on ihan kuten talvella kuuluu ollakin, niin eipä nuo asiat silti ole vähentänyt sitä ihanaa kevään odotuksen tunnelmaa. 

Viimeisimmissä postauksissa on paljon oltu kukkien // kasvien puolella ja iso osahan niillä(kin) on keväässä, mutta tänään voidaankin sitten kurkata sisustuksen puolelle. 
Tein taannoin tilausta Esprit verkkokaupasta, mutta sillä kertaa koriin löytyi vaatteita. Voi kuinka ihania collegemekkoja siellä onkaan, en voi olla hehkuttamatta! 

Kurkin samalla kertaa luonnollisesti myös Esprit home puolta, mutta silloin kevät ei ollut vielä saapunut verkkokauppaan. Ilokseni yksi päivä uudelleen kurkkiessa sinne oli tullut paljon kevät juttuja! Ehkäpä vähän kesäisiäkin?! 

Turkoosi on näyttävässä osassa, ja jaksan ihastella aina turkoosilla sisustettuja koteja. Olen itse kerran ko. väriä koettanut mutta meille se ei vaan istunut niin että olisi ollut oikein mieleinen. Mutta, siksipä onkin aivan ihana ihastella näitä kuvissa. 
Ensimmäinen kuva nousee ihan omaksi suosikiksi. Siinä on jotakin aivan ihanaa kesäistä mökkifiilistä. Hetkeksi kun sulki silmät, niin pääsi aivan tuohon tunnelmaan kiinni! Kesällä, sitten lomalla varmasti vietetään taas aikaa mökillä ja olikin ihana tunnelmoida näiden pakkasten keskellä! 

Onko siellä jo kevättä mielessä? :) 6 kommenttia:

 1. No on! Eikä mitenkään pienesti olekaan ;) Tosin mulla on keväthimotukset suuntautuneet enemmän tuonne vaatepuolelle. Joista ei siis tällä hetkellä ole mitään hyötyä, untsikat ja talvikengät päällä kun joutuu väkisinkin kulkemaan. Jospa pikkuhiljaa alkaisin minäkin kurkkimaan myös sisustuspuolelle. Mitään väri-ideoita ei ole eikä oikeastaan mitään muutakaan ideaa. Mennään sillä mikä hyvältä tuntuu tai sitten skipataan koko kevät ja mennään suoraan kesään :)

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vielä saa todellakin pukeutua ihan reippaasti! :D Itsekin tuli ostettua uusi ulkoilupuku, ja ajattelin kovasti sillä jo tarkenevani, mutta kyllä sinne saa alle laittaa kiitettävästi jotta pärjää :D

   Fiilispohjalla on hyvä mennä, jos ei ole ihan just sitä tiettyä ajatusta. Silloin tulee yleensä mieluisa lopputulos kun ei väkisin laita jotain joka ei sitten kuitenkaan miellytä. :)

   Kiitos Katja ja samoin! <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat olet napannut postaukseesi. Turkoosi on kaunis väri, mutta en sitä meille kotiin osaa laittaa.
  Ja, kyllä kevät on jo mielessä. Kovasti olisi hinku tehdä sitä ja tätä, hieman myös muutoksia. Mutta, yritän malttaa ja säästää suurempaa hankintaa varten!
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kuvia kyllä katseli mielikseen, ja todella kesäinen(kin) fiilis tuli :)

   Ihan sama juttu täällä, ihastelen usein turkooseja juttuja, mutta tosiaan kerran koetin ja kotiin se ei vaan istunut vaikka on todella ihanan raikas väri :)

   Kiitos, ja aurinkoa myös sinne! :)

   Poista
 3. Ihanan keväisiä kuvia, näistä tulee aivan kesäiset tunnelmat, vaikka ulkona sataa lunta. :) Täällä olisi mielessä enemmän ideoita kuin ehtii toteuttaa, nyt pitäisi löytää lisäenergiaa, että saisi muutokset vauhtiin. :)

  Ihanaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, itsellekin tuli todellakin jopa ennemmin se kesäinen fiilis :) Mutta se oli vaan kivaa tähän talven keskelle, ajatus vaihtelua :)

   Energiaa tännekin kaivataan, väsymystä on kertynyt, mutta jospa se tästä kuitenkin alkaisi ja saataisiin molemmat vähän puhtia tässä kevään mittaan! :)

   Aurinkoista viikkoa ihana! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...