sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Onnisti

Joulun alla useammassakin kuvassa (tilissä) instan puolella vilahti upea GIN-pullo kynttilän jalkana. Muutaman kerran kuvia katselleena ihastuin myös itse tuohon loistokkaaseen ideaan, kuinka upea se olisikaan asetelmissa, tai näyttävä ihan yksinäänkin. 

Kurkkailin sitten Alkon sivulle, ja totesin että olisi ehkäpä hiukan tyyristä ostaa pullo ja lasketella juoma lavuaarista. Kyselin myös tehtaalta, olisiko heidän kauttaan mahdollista ostaa pelkkää pulloa, mutta harmiksi sekään ei onnistunut. Kunnes mieleen tuli käyttää kolmas oljenkorsi. 

Laittelin eri ravintoloihin viestiä, että olisiko heidän kauttaan mahdollista saada pulloa. Muutamista tuli vastaus, että valikoimista ei löydy ko. pulloa, mutta sitten vihdoin onnisti! Yhdestä ravintolasta vastattiin, että keräävät ilomielin minulle pulloja niin paljon kun niitä ehtii tyhjentyä kunnes tulen noutamaan. Eräs lauantai sitten kauppareissun yhteydessä käytiinkin hakemassa kaksi pulloa. Kiitokseksi vein pari karkkipussia (joka oli ehdotus heiltä), ja lopulta kaikilla oli hyvä mieli! 

Toinen pulloista toimiikin nyt kynttilän jalkana, ja toinen on saanut toimittaa maljakon virkaa. Varsin monikäyttöisiä siis. Tykkään aivan älyttömän paljon, onneksi viimein onnisti pullojen kanssa! :)

Laivalla sensijaan näin aivan ihanan (vähän vastaavan) pullon, ja laitoimpa samaan ravintolaan siitäkin viestiä, mutta harmiksi sitä ei ollut valikoimissa. Joten, ostettiin pullo sitten laivalta, ja katsotaan koskahan se mahtaa tyhjentyä (odottavan aika on pitkä!), jotta saan sen myös käyttöön! 


Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3 


20 kommenttia:

 1. Hauskaa, miten asioilla on tapana järjestyä, kun pohtii sellaisiakin ratkaisuja, joita ei heti mieleen tulisi. :) Hyvä, että mieluiset pullot löytyi! :)

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvin kirjoitettu Jenni! <3 Välillä täytyy tosiaan laittaa kaikki aivonystyrät käyttöön :)

   Olen kyllä ollut niin tyytyväinen ja kovassa käytössä ollut :)

   Iloista päivää! <3

   Poista
 2. Olet tehnyt ison työn haaveesi eteen.Onneksi löytyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän piti tosiaan tehdä työtä, mutta lopputulos palkitsi! :)

   Poista
 3. Kivaa kun sait pullon :) multakin löytyy tuo polttelen siinä myös kynttilää.
  Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sitten tosiaan onnisti! :) Ja mukava kun siellä on myös löytynyt sama pullo käyttöön! :)

   Mukavaa päivää Sari! :)

   Poista
 4. Hahah. Eikä, hauskaa :) Ja hyvin keksitty kysellä ravintoloista!!

  VastaaPoista
 5. Meidän pullolla vähän samanlainen historia. Oltiin viikonloppuhumpalla ja näin baaritiskin yläpuolella rivin tyhjiä pulloja. Kysäisin josko yksi liikenisi itselleni ja kyllähän sieltä liikeni. Tosin baarimikon ilme oli korvaamaton kun kerroin, että kynttilänjalaksi minä sitä vaan meinasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän! Aivan huikeaa! :) Sait siitä illasta sitten samalla hauskan muiston kotiin viemiseksi! :)

   Vähän sama oli itsellä kun laitoin s.postia sinne ravintolaan, ja kerroin että koristeeksi ja kynttiänjalaksi tulossa :D

   Poista
 6. Kiva pullo tosiaan, täältäkin löytyy samainen pullo, onneksi toinen tyhjensi sen. :D Ja taidanpa olla katsonut samaa pulloa laivalta, mutta en sitten napannut sitä kotiin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sait tyhjennettynä! :D Kumpa tuon laivalta ostetun pullonkin joku täällä voisi tyhjentää, haluaisin sen myös pian käyttöön :D

   Poista
 7. Onneksi löytyi. Ja, hyvä idea kysyä ravintoloista!

  VastaaPoista
 8. Hauskasti keksitty, ja sitkeästi etsit, ja onnistuit!

  VastaaPoista
 9. On kivan mallinen pullo. Hyvä kun jaksoit yrittää ja soitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä! :) Ja korkki on myös hieno jos ei käytössä ole! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...