lauantai 3. maaliskuuta 2018

Tervetuloa kevät!

Niin se on ollut aika sanoa ( kalenterin ) mukaan talvelle heipat, ja ottaa vastaan kevät! Niin nopeasti nuo kaksi ensimmäistä kuukautta hujahtivat tänäkin vuonna, ja nyt jo aloitellaan kolmatta kuukautta! Tähän väliin tekisi mieli sanoa, että ihan juuri on juhannus, vaikka ehkä kaukaiselta saattaakin tuntua juuri nyt, mutta niin nopeastihan se sieltä oikeasti tulee! 

Kotiin on hiljalleen tullut kevään tuntua muutakin kun niillä kukilla ja kasveilla, nimittäin aina yhtä hurmaava vaaleanpunainen on ottanut paikkansa tehostevärinä. Kurkataan vielä paremmin millainen kevään tunnelma tänä vuonna onkaan hieman myöhemmin. 

Ihana Jenna ( klick ) laitteli instagramin puolelle, että oli bongannut ensimmäiset pajunkissat! En ollut oikeasti uskoa silmiä, että näiden pakkasten paukkuessa todella jo pajunkissat olisivat puhjenneet vaikka aurinko onkin paistanut mitä kauneimmin viime päivät. 

Tästä innostuneena pidin silmät tarkkaan auki viime viikonloppuna lenkillä, ja vakiopaikassani oli myöskin jo näitä suloisia ihania pajunkissoja! Muutama oksa oli otettava mukaan jo nyt, koska suuri ihme tämä on! Muistan kuinka joskus pääsiäisen aikaankin on vielä saanut metsästää, ja eioota on ollut vain saatavilla! 

Nyt on aika kuitenkin aloitella aamupalaa, jotta ehtii vielä hoitaa viikon kaupassa käynnin ennen iltavuoroa! :) 

ILOISTA LAUANTAITA! 

8 kommenttia:

 1. Oi ihana kevät! Väkisinkin pyrkii hyvälle mielelle, ihan jo näistä kauniista kuvistasikin. Taidanpa metsästää omat pajunkissani viikonlopun lenkkipoluilta!
  Iloista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aika kun talvesta alkaa taittumaan kevääseen on kyllä lemppari aikaani keväällä :) Vielä kuitenkin on se oma tunnelmansa josta kovasti pidän :)

   Toivottavasti löysit pajunkissoja, niitä todella nyt tuntuu todella aikaisessa olevan kovista pakkasista huolimatta! :)

   Kiitos kaunis, ja iloista sekä aurinkoista päivää! <3

   Poista
 2. Aivan upeat kuvat ja ihana värimaailma :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia <3 Täytyy itsekkin alkaa etsimään omalta asuinalueelta pajunkissoja, jo hyvissä ajoin ennen Pääsiäistä. :) Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Ne ovat kyllä niin kauniita maljakossa, joten niitä kyllä katselee ja ihastelee pitemmänkin aikaa mielikseen! :)

   Kiitos, ja samoin! :)

   Poista
 4. Pajunkissat! Niin, niitähän voisi jo hakea, ja vaikka koivun oksia vaasiin, josko hiirenkorvia ilmestyisi niihin. Kevättä ennakkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli loistava idea, ne ovat myös niin kauniita! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...