keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

MakuuhuoneessaMakuuhuone alkaa olemaan jo uudistuksen paremmalla puolella! Miten näillä projekteilla onkin tapana aina venähtää? Vaikka intoa riittää, niin syystä tai toisesta usein tälläiset ottavat aikaa enemmän kun tälläinen hätähousu haluaisi! :-D 
Ihan ensimmäisenä uusittiin vaatekaappeihin uudet vetimet. Jälkeenpäin olenkin miettinyt, miksipä ei ole tähän hommaan tullut ryhdyttyä paljon aikaisemmin, koska vanhat vetimet eivät kuitenkaan olleet mieluisat. 

Uudet ihanat musta nahkaiset vetimet löytyivät Kaikki Kahvat.fi verkkokaupasta. Olen pitkään ihastellut nahkaisia vetimiä, ja miettinyt myös senkkiin sellaiset vaihtavani. Onneksi lamppu kuitenkin syttyi, ja nyt ollaan päästy nauttimaan nuista uusista upeista nahkaisista vetimistä. 
Päivittelin myös makuuhuoneen seinää, ja kaikki ylimääräinen härpäke sai seinältä poistua, ja tilalle tuli ihania keväisiä seinäkoriste kukkia, sekä senkin päälle löytyi peili vihdoin! Kuinka ilme kevenikään kokonaisuudessaan kun tilalle lopputulos on selvästi yksinkertainen, ja jälleen: vähemmän on enemmän! :-) 
Tekstiileitä on myös vaihdettu, sekä viimein löytyi täydellinen mattokin! Niin paljon kun juutti matosta tykkäsin, niin se alkoi jo tottavie kyllästyttää. 

Niin, ja se sängynpääty! Olen myyty! Suunnitelmasta tuli totta, ja reilun viikon verran ollaan saatu nukkua uuden sängynpäädyn kanssa! 

Tässä pientä esimakua makuuhuoneen uudistuksista, kurkataan lopputulosta kun kaikki valmista! 

12 kommenttia:

 1. Nahkavetimet olisi kyllä aivan ihanat! Oon monesti miettinyt, josko itse tuunaisi jostain vanhasta nahkavyöstä. Innolla odotan kuvia valmiista makkarista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkavetimet ehti täälläkin olla haaveissa jo hyvän aikaa, nahka yksityiskohdat on todella kauniita :-)

   Mukava kuulla, laitan koko makkarista postausta kun projekti kokonaan valmis! :-)

   Poista
 2. Noi nahkavetimet ovat niin mageet :) Mä oon joskus miettinyt niitä meillekin, mutta ehkä sit kuitenkin tykkään nykyisistä :).

  Mukavaa päivää sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja eikö vaan! :-) Nämä ehti mielessä // haavelistalla kiikkua tovin aikaa :-)

   Kiitos, ja samoin! :-)

   Poista
 3. Upealta näyttää 💗 Voi että, nuo vetimet ja sängynpääty 💗 Mistä löysitte nuo vanhat lankut? Metsäkylän navetastako? Haaveissa pöytä sellaisista täällä nimittäin 😊 Voi, miten harmissani luin jalastasi, lähetän kovasti paranemis terkkuja ja aurinkoista mieltä sinulle 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Nuo vanhat lankut on juu Metsänkylän navetta reissulta, eli ihan oikein arvattu! :-) Suosittelen kyllä sitä paikkaa jos lankkua(kin) tarvitsee! :-)

   Kiitos paljon, terveiset tuli perille ja ilolla ne otin vastaan! <3

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 4. Kauniit vetimet ja kiitos linkistä, jospa sieltä löytyisi vetimet lipastoon josta vetimet puuttuu. Jään odottelemaan lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava juttu, toivottavasti löydät mieleiset! :-) Kovasti on valikoimaa, moneen eri makuun :-)

   Poista
 5. Nuo vetimet on kyllä ihanat!!! Täälläkin kovin ootellaan lopputulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ollaan kyllä tyytyväisiä :-) Pieni muutos oli lopunkaiken iso :-)

   Poista
 6. Tosi kivat vetimet! Itse olen ihailut naulakoita (viimeksi eilen) joissa on nahkaiset ripustuslenkit. Ehkä sitten seuraavaan kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo, sellaiset on aivan ihanat! <3 Tykkään kanssa kovasti! :-) Nahkaiset yksityiskohdat ovat ihania! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...