Viime viikolla oli pakko ryhtyä leivontapuuhiin yksi kaunis iltapäivä, kun aurinko vielä ilahdutti säteillään kaunista maaliskuista iltapäivää.
Ihan ohimennen olin nähnyt jonkin mainoksen, missä muffinseihin oli käytetty Fazerin Alku mysliä ja kun ko. myslit ovat meillä kovin suosittuja, niin päätin alkaa muuntelemaan meille sopivaa reseptiä.
Ehkä ( kyllästymiseen ) asti meillä tehdään niin muffinsit kun piirakatkin samalla hyvällä kananmunattomalla ohjeella, jotka monet muutkin ovat todenneet oikein toimivaksi vaihtoehdoksi. Tämä ohje taipuu kuitenkin niin moneen pienesti muuttelemalla, joten ei hassumpaa!
POHJA:
1 lasi juoksevaa rasvaa
1 lasi sokeria
1tl soodaa
1 lasi piimää
3 lasia jauhoja
Paista uunissa n. 225 asteessa n. 25 min.
Tässä tapauksessa jätin jauhoja hiukan vähemmälle, ja lisäsin n. 1½dl mysliä, ja joukkoon heitin vielä mustikoita. Näistä tuli meille todella suurta herkkua, ja mielessä on jo tehdä uusi satsi, mutta korvata mustikat vadelmilla tällä kertaa! :-) Taidankin tietää jo sopivan päivän jolloin leivon... :-)
Oon nyt ollu herkuttelematta viikon, koska olin kipeenä. Nyt saattas ehkä tänään maistua joku pikkuherkku :) nams!
VastaaPoistaTuo on ehkä se ainoa hyvä puoli oksu taudissa että herkut jää! Hih.
PoistaMysli sopii kyllä moneen lisukkeeksi, voisikin testata tätä sun resptiä!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua!
Nappaa ihmeessä mukaan, mukava jos oli vinkkiä 🤗
PoistaKiitos samoin 🌸
Oispa ihana leipoa jotain hyvää! Mutta sen sitten tietää, että syön kaksin käsin, joten parempi pitää sormet pois jauhopussista. Yksi herkkupäivä viikossa saa riittää. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaLeipominen on kyllä jotain niin kivaa, siihen on aina yhtä mukava ryhtyä 🤗 leivot sitten seuraavalle herkkupäivälle 🍩
PoistaMukavaa viikonlopun jatkoa!
Vaikuttaa hyvältä reseptiltä, täytyykin kokeilla! :)
VastaaPoistaMukava juttu, leipomaan :-)
Poista