sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Tällä viikollaTällä viikolla on nautittu kovasti yhteisestä ajasta. Uskaltaisin jopa sanoa, että olen jokaisesta yhdessä vietetystä tunnista ikionnellinen. Alkuviikosta kirjoittelinkin, kuinka tuntui mukavalta aloitella tätä yhteistä viikkoa, olihan takana jo monta päivää jalan kanssa toipumista itsekseen. 

Mutta, niinhän se vaan ikävä kyllä on, kaikki kiva loppuu aikanaan. Tänään murulla loppuu loma, ja sen lisäksi illalla on suuntana lentoasema, ja jälleen parin viikon ero edessä. 
Olen kirjoitellut aikaisemminkin, että itselle ei ole helppoa aikaa kun muru on pitkillä työmatkoilla, myöskään aikaero ei asiaa helpota. 
 Moni varmasti ajattelee, että asiaan tottuu kun se toistuu useasti, mutta itsellä ei ikävä kyllä ole niin käynyt. Jokainen kerta tuntuu yhtä kurjalta. Sen kyllä olen matkan varrella oppinut, että kyllä se aika loppujen lopuksi nopeaa menee, vaikka alussa ei siltä tuntuisikaan! 
No mutta, ei nyt kuitenkaan missään nimessä synkistellä! Tässä on ihana sunnuntai päivä vielä edessä, ja monta mukavaa yhteistä tuntia! Fakta kuitenkin faktana. 

Kovasti olisi toiveissa, josko tänään aurinko paistaisi, ja pääsisi laittamaan hiukan nokkaa ulos ja tuoksuttelemaan kevättä! Ihania pajunkissoja jo sainkin, jotka olivat toiveena tälle viikolle! 
Tähän, kuten moneen muuhunkin yhteiseen viikonloppuun kuuluu herkullinen päivä kahvi // tee. Kuinka mukava onkaan istua yhdessä rauhassa, ja nauttia ihanasta hetkestä. 

Täällä on kovassa käytössä uudet Marimekon Spalje sarjan kupit, jotka kotiutui ihanasta MARI-A  puodista. Itse puoti sijaitsee Viitasaarella, ja nettikauppa palvelee 24 / 7, kannattaa kurkkia! Puodista löydät ihania merkkejä kuten mm. Marimekko, Aarikka ja Metsola. 
Nyt haluan toivotella teille kaikille:

ihanaa maaliskuista sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Ihania ovat nämä Marimekon uutuudet, tykkään kanssa kovasti! Onko muuten hyvää tuo uusi suklaa? :D Jostain syytä ei ole vielä tullut maisteltua, vaikka suklaata meiltä löytyy melkein aina kaapista...

  Kovasti tsemppiä, kyllä se aika siitä sitten kuluu, lähtö on hankalin. <3 Ja toivotaan, että aurinko näyttäytyy tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kovin onnistunut tämä Marimekon kuosi! :-) <3 Kovasti miellyttää silmää :-)

   Jooooo, on oikein hyvää! :-) Itselläkin tuo oli jonkin aikaa kaapissa, mutta sitten kun ostin toisen niin malttoi syödä tuon :-D

   Kiitos paljon tsempistä, vastaanotettu! <3

   Poista
 2. Tiedän tuon tunteen kun mies lähtee työreissulle. Alku on aina hankalin tai oikeataan koko reissu, ikävä kun on kova. :) Tsemppiä!
  Täällä mies juuri kotiutui neljän viikon työreissultaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin totta, kun tästä alusta pääsee liikkeelle, niin sitten päivät kuluu nopeampaa! Kiitos tsempistä! <3

   Ihana kun olette kaikki koolla! :-)

   Poista
 3. Toi tarjotin on kyllä kaunis! Näin viikonloppuna ekaa kertaa livenä Marimekon uutuudet ja kyllä olivat kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä niin upeat, tykkään todella kovasti! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...