maanantai 6. maaliskuuta 2017

RennostiMaaliskuun ensimmäinen kokonainen viikko on täällä. Ikkunan ollessa aamuisin auki, kuulee jo ihanaa linnun laulua. Varma kevään merkki eikös? Myös auringon säteet lämmittää selvästi, kun pääsee kunnolla paistamaan, se tuntuu muuten vilpoisassa ilmassa niin miellyttävältä. 
Täällä jatkuu edelleen rennosti ottaminen ts. sairastupailu. Tänään tosin kovasti toivon saavani vastauksia, löytyykö jalasta murtumaa vai ei, ja mikä sitten on seuraava suunnitelma. Odottaminen, ja epätietoisuus on ollut todella kurjaa, ja aika on tuntunut aikaajoin matelevan. 

Jos jotain hyvää asiasta etsii, niin kyllähän tämä on kasvattanut malttia ehdottomasti! Se ei tee yhtään huonoa tänne... 
Kotona on tällä hetkellä kovasti keväisiä kukkia // oksia. Kun viettää paljon aikaa kotona, on aivan ihana että on silmän iloa. 

Eritoten kaikki oksat viehättää nyt ennätys paljon! Kuinka kauniita ovatkaan maljakossa. Mielessä kävi myös jo pajunkissat, niitä kenties pian voi alkaa näkymään. Mielestäni jo instagramin puolella olin näkevinäni jollakin kuvan... ovat ne vaan aivan ihania! :-)

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä sairasteluun, kyllä se siitä helpottaa lopulta!
  Eilen lenkillä katselin jo pajun oksia, mutta vielä en viitsinyt katkoa niitä mukaani, kun olin vasta lenkin alkutaipaleella. Tänään voisin vartavasten kävellä samaan paikkan hakemaan muutaman oksan.
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu kovasti, usko meinaa välillä tosiaan loppua, mutta jotta saa kunnolla kuntoon niin kärsivällisyyttä nyt! :-)

   Kuulostaa varsin hyvälle, ne ovat kyllä niin ihania ja tuovat kevättä kotiin :-)

   Poista
 2. Voi harmi, tietämättömyys on kyllä kurjaa. Tsemppiä sairastuvalle siis! Oksia pitäisi itsekin käydä jostain hankkimassa, niiden kukkimista on mukava seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, nyt sain selvyyden ettei ole murtumaa, vaan paha venähdys, joka nyt ottaa aikansa! :-/

   Ihan totta, ovat ihania kun hiljalleen tulee kukkia lisää :-)

   Poista
 3. Mä just mietin, että ihanaa kun on valoisaa ja oli aivan mielettömän kaunis viikonloppu! Aurinkoa, hyvää ruokaa ja ystäviä :) Love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, illalla on niin pitkälle valoisaa ja aamulla jo alkaa valoistua aikaisin! :-) Mahtavaa! :-)

   Poista
 4. Just eilen mietin lenkillä, pitäisikö napsata muutama oksa sisälle! Täytyy varmaan mennä tänään lenkille saksien kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvälle idealle, kannatan! :-) Täällä itsekin samaa haaveilen kun pääsen paremmin liikkeelle :-)

   Poista
 5. Tsemppiä sinne! <3 Mä kanssa ihastelin pajunoksia, mutta jäivät vielä ottamatta. Ehkä tarvii tehdä uusi reissu kanssa ja käydä hakemassa jo parit oksat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3

   Niitä tottavie sitten on jo, kyllä ilman muuta sitten hakemaan :-) Odotan itsekin että pääsen sen verran ulos liikkeelle, niin haen kyllä sitten heti :-)

   Poista
 6. Kauniita oksia! Itsekin voisi taittaa pihalta oksan ja tuoda sisälle.
  Tsemppiä toipumiseen ja toivottavasti sait tänään vastauksia kysymyksiisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)

   Hyviä uutisia tuli, että ei ole murtumaa, se paha venähdys joka oli alkuperäinenkin epäilys. Nyt vaan kärsivällisyyttä paranemisessa tarvii! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...