maanantai 20. maaliskuuta 2017

Uusia suunnitelmiaTänään oli tarkoitus aloitella kovasti odotettua talvilomaa. Mutta, suunnitelmat muuttuivat koska jalka edelleen oireilee, ja sairasloma jatkuu. Muru toki aloittaa loman, ja onkin aivan ihanaa ( ja nyt todella odotettuakin! )  kun on tämän viikon seuraa, eikä tarvitse yksin viettää päiviä. 
Viime vuonna talvilomalla tepastelimme hurmaavassa Lammassaaressa pitkospuilla kauniissa kevät-talvisessa säässä. Tämä oli myös ajatuksena tälle lomalle, mutta nyt vielä on aika vetää raksit päälle, ja siirtää myös tämä reissu. 

Voin muuten suositella ko. paikkaa todella lämpimästi! Aivan ihanat pitkät pitkospuut johdattaa korkeiden heinien seassa Lammassaareen! :-) Eväät vaan reppuun ja retkelle! 
Uusi termospullo odottelee vielä, että pääsee käyttöön. Kuinka odotankaan, että pääsee pitkästä aikaa kunnon luontoretkelle! Niistä retkistä saa niin paljon voimaa ja energiaa päivään! 

Termari kotiutui Gide ( Gifts & Decor ) verkkokaupasta, ja Tampereelta Tullintorilta löytyy heiltä myös oma myymälä! Mahtavan laaja valikoima kaikkea ( liian! ) ihanaa! :-) 

Eiköhän tälle viikolle jotakin pientä mukavaa kuitenkin keksitä! :-) 

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne! Kauan siis saikulla? Voi sua! Tänään ainakin tulee aurinkoinen päivä!
  Mä makaan sängyn pohjAlla kipeänä! Tauti iski eilen rajummin ku koskaan! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos 🤗 kuun loppuun tällä hetkellä. Katsotaan kuinka toipuu.

   Onneksi siellä on rajusta taudista selvitty 🤗

   Poista
 2. Kurjaa, kun odotetun loman suunnitelmat menee mönkään, mutta eihän tuollaisille mitään mahda! Kiva kuulla, että olette keksineet muuta kivaa puuhaa lomalle! <3 Kivaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, kyllä on kirpaissut kun kaikki suunnitelmat piti pyyhkiä kalenterista tämän viikon osalta. Onneksi on pientä kivaa keksitty niin pahin suru mennyt sen mukana ❤

   Kiitos paljon ❤

   Poista
 3. Kivan näköinen termari. Paranemisiin sinne ja hyvää kevään jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa yhteistä viikkoa kaikesta huolimatta <3 Tsemppiä ja kovasti paranemis toivotuksia jalalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos, tsempit otettu visusti talteen ❤

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...