lauantai 14. lokakuuta 2017

Muistoja muistojaOlen kirjoitellut useampaankin otteeseen, kuinka mukava on katsella vanhoja valokuvia, ja muistella erilaisia tarinoita joita ne pitääkin sisällään. Muistot ja tarinat ovat itselle todella tärkeitä. 

Ihana Jenna Perhosena lennän blogista kirjoitteli viikolla postausta kodin uudistuksista, ja kommentti kenttään heitti idean että olisi mukava kurkata meidänkin sisustusta ajassa taaksepäin. Innostuin tästä kovasti, ja kun sade hakkasi ikkunoita, minä paneuduin vanhojen kuvien maailmaan ja valitsin muutamia vanhoja kuvia kotoa! Joten lähdetään matkaan! :D 


Aloin miettimään oikein kunnolla, ja kuvia katsellessa todella tajusin että kyllä tähänkin asuntoon on mahtunut kohtuu montaa sisustusta // tyyliä. Aikaa on kulunut vajaa 5 vuotta, mutta nopeasti laskettuna:

- 4 eri sohvaa
- 3 eri ruokapöytää
- 3 eri tv-tasoa
- erinäisiä vitriineitä // kaappeja useampia
- singerpöytä

... tekstiileistä nyt puhumattakaan! Verhot ( aikanaan! ), matot yms. onkin vaihtunut niin usein että ei edes mukana pysy! :D 

Värimaailmakin on hioutunut hiljalleen, kaikkea sitä onkin ehtinyt näkymään! 


Ollaan oltu ilman sängynpäätyä, seuraavaksi tuli lavoista tuunattu pääty ja nyt tällä hetkellä on viime talvena tuunattu pääty. 

Makuuhuoneessakin on nähty erinäisiä senkkejä, ja sivupöytiä... vaihtunut nekin kohtuu tiuhaan :D Muistan kuinka oli niin p a k k o saada myös tuo valkoruskea sivupöytä, ja kuinka se olikaan aarre isolla aalla! Oi niitä aikoja! 
Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä todella vanha kuva ruokailutilasta! Kyllä oli pöydällä kokoa ja tumma kun mikä! Voi että, sitäkin aikaa! :) Kyllä on paljon muuttunut, ja on kyllä niin mielenkiintoista mennä tälläiselle matkalle ja muistella! 

Olisiko kiinnostusta katsella vielä vanhempia kuvia, edellisestä kodista? :) 

Kiitos Jenna vielä tästä mahtavasta ideasta! <3 

Näissä tunnelmissa ihanaa lauantaita! <3

12 kommenttia:

 1. Hauska idea ja paljon mahtuu kyllä viiteen vuoteen sisustusmuutoksia! Kohta ollaan asuttu kolme vuotta tässä kodissa ja ihan älyttömästi ei ole muutoksia täällä tullut, joitain kylläkin, joten onhan tähänkin aikaan mahtunut jos jonkinlaista. :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, mukava kuulla! :)

   Näitä oli tottavie aika huvittava katsella, ja muistella että kaikkea sitä onkin ehditty kokeilla! :D

   Mukavia pieniä muutoksia sielläkin ollut, valokuvista sen hyvin näkee kun jotkin ihan pääsee unohtumaankin :)

   Kiitos, ja iloista loman jatkoa! <3

   Poista
 2. Monenlaista sopii teillä viiteen vuoteen! Meillä ei ole kyllä vaihtuvuutta tai no väliaikaset ikeasta ostetut valaisimet on vaihtuneet. Mutta muutoin sohva ja ruokapöytä ei vaihdu ennenkuin entiset on käytetty loppuun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut, ja varsinkin kun näin keräsi yhteen niin onhan niitä ollut! :)

   Mukava, että oma tyyli on löytynyt, sitä se on itsellä ollutkin kun ei selvästikään ole aikaisemmin ollut kuitenkaan täysin oma juttu :)

   Poista
 3. Wow. Muutoksia tapahtunut :). Mä oon välillä katsonut ihan ensimmäisiä kuvia ja voi sitä myötähäpeän määrää 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon voin yhtyä, voi niitä ekoja postauksia! :D

   Poista
 4. Mukava postaus! Ja, muutoksia on tosiaankin tapahtunut.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kun pidit tästä! :)

   Iloista ja aurinkoista syyspäivää! :)

   Poista
 5. No sä olet kyllä kovavaihtamaan kalusteita! Mulla on ollu samat nyt reilut kolme vuotta. Nyt ne menevät muuton tieltä myyntiin ja sitten saankin ostaa uuteen kotiin uudet kalusteet. En malta odottaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä tullut tosiaan vaihdettua! :D Tässä sen ihan todellakin huomasi! :)

   Kuulostaa ihanan jännittävältä! :) Ja kuinka ihana kun pääset sisustamaan ihan uutta kotia sitten! :)

   Poista
 6. Tosi kiva kun toteutit tämän! Jo vain on kotinne tyyli muuttunut ja kuvia katsellessa muistui mieleen monia tunnelmia blogisi matkalta. Muistan hyvin tuon tähtikuosin, jota itsekin tuolloin suosin, mutta tuota ruokailuryhmää en ihn heti muistanut. :) Kotinne on tosiaan nyt erilainen mutta se on ollut aina kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä vaan sinne inspiksestä! <3 Tähän oli hauska tarttua! :D

   Meillä on kyllä niin samaa rataa mennyt, muistelen aina välillä juuri sitä blogiemme alkuaikaa kun niin moni asia oli sattumalta samaa! Mm. se raitatapetti, ikkunanpoka ja teksti siinä, miten uskomatonta!

   Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...