lauantai 7. lokakuuta 2017

Ruskaa ja puisia korujaYksi syksyinen viikko alkaa kääntymään loppua kohden. Viikko on ollut todellakin syksyinen, on tullut sadetta kaatamalla, tuuli on humissut nurkissa, ruska-aika kaunistuu entisestään ja onhan se aurinkokin pilkahtanut tämän loman aikana. Ilmassa on selvästi jo syksyn tunnelma. Ystävillä poiketessa ihasteltiin vaahteranlehtien tuomaa loistoa maassa, kuinka se olikaan k a u n i s! Luonnon oma taideteos! Se(kin) hetki on muistoissa, mutta se olisi ollut niin mahtava myös tallentaa kameran kuvin... 

Voisin siis sanoa, että kaikkineen todella onnistunut viikko olla lomalla! :)
Instan puolella muutamaan otteeseen on vilahtanut kuvissani näitä hurmaavia Runokka korvakoruja, ja muutamia kysymyksiäkin korut herättivät :) 

Kyseessä on siis kotimaisena käsityönä valmistettavat ajattomat niin arkeen kun juhlaankin sopivat korvakorut. Korut valmistetaan kestävästä tervalepästä. 

Itse ihastuin kevät-talvella näihin koruihin eräällä retkellämme, ja yllätykseksi sainkin nuo sydämen muotoiset korut <3 Näissä on ihana muisto. 
Myöhemmin sainkin ihanan lähetyksen, joka täydensi sarjaa sydämien lisäksi! :) 

Kuvista uupuu tämän hetken ehdottomat lempparit, pyöreän malliset korvikset, jotka ovatkin olleet nyt ahkerassa käytössä. 

Allekirjoittanut käyttää ainoastaan nappikorvakoruja, mutta samaa sarjaa löytyy myös roikkuvia malleja, ja pääset kurkkaamaan koko korvis valikoiman tästä
Nautitaan tästä kauniista ruska-ajasta, ja talletetaan näitä ihania hetkiä muistoihin talven kylmän ja pimeän varalle! :) 

IHANAA LAUANTAITA kaikille! 


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!
  Kivat korvikset. Ihan uusi tuttavuus minulle!
  Mukavaa syksyistä lauantaita sinnekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Sari sinulle! :)

   Nuo ovat kyllä olleet todella suosittuja tuotteita, ihana vaihtaa vain vähän muotoa! :)

   Kiitos, ja uuden viikon iloa! :)

   Poista
 2. Aivan upea ruska <3 <3 Ollaan ihasteltu kans puita ja värejä mitä luonnossa on :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat ja söpöt korvikset, ihanat!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...