tiistai 10. lokakuuta 2017

Uusia printtejäHyvää huomenta tiistaihin! 

Täällä on viimeinen lomapäivä tänään omalla kohdalla, ja huomena alkaa arki. Ihana loma kaikin puolin takana muistoineen sekä touhuineen, joten mikäpäs tässä on sitten taas hypätä arkeen kiinni. 

Loma oli muuten aivan loistavaan aikaan! Kuten aikaisemmin kirjoittelin, olen itse pitänyt yleensä vasta marraskuun puolella lomapätkää, mutta kyllä tämä ruska-aika oli mitä viehättävin aika lomailla!

Tänään ehtiikin ottaa ihan rauhallisen aamun, joten siitä ajattelin kissaneitien kanssa nauttia. Huomena aamulla sitten voikin mennä pyörähtämään Hulluilla Päivillä ennen töitä! :) 
Kodin muutos työt alkoivat loppukesästä kun sisustuskärpänen pääsi kunnolla kyläilemään. Muutamia juttuja onkin jo blogissa sekä instassa kurkittu, ja nyt olisi seuraavan kohteen vuoro, nimittäin olohuoneen printti seinä. 

Tämä alkoi oikeastaan rakentua vanhojen Lack-hyllyjen paikalle, ja kun tv-taso sai tuolta seinältä lähdön toiselle seinälle. 

Innoittajana toimi jo olemassa ollut Tukholma printti, josta sitten alettiin kollaasia kehittämään. 

Yhteistyö Desenio:n kanssa tulikin parempaan kun hyvään saumaan! 

Olohuoneen seinälle siis rakentui tuollainen haave // matkailu aiheinen sisustustaulu seinä. Värimaailma säilytettiin mustavalkoisena, ja tekstitauluja korostaa mukavasti mm. maailmankartta sekä vanha matkalaukku taulu
Ruokailutilan hyllyn päällä oleva printti vaihtuu aina silloin tällöin, ja tällä pienellä muutoksella saa hyllyyn mukavasti uutta ilmettä. Helppoa ja nopeaa. 

Viikonloppuna kehyksiin pääsi ihanan yksinkertainen kahvi printti, joka muistuttaakin nyt kivasti syysloman mukavista kahvittelu // tee hetkistämme. 
Vielä tähän loppuun mahtava alekoodi teille lukijoille! 

Nyt on hyvä mahdollisuus kurkkia ihania Desenio:n printtejä ( klick ) , sillä 10-12.10 välisenä aikana saat  koodilla " STELLAVANILJA" -25% alennuksen tilauksestasi! :) 


IHANAA PÄIVÄÄ! 

4 kommenttia:

 1. Kauniit printit olet valinnut ja hienon kollaasin niistä seinälle asetellut. Täällä naputeltiin seinään ensimmäinen taulukollaasi, siitä kun on pitkään haaveiltu ja suunniteltu. Toivottavasti pian pääsen sen esittelemään bloginkin puolella, muutama juttu vielä puuttuu tilasta jotta on valmis. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon 💕

   Kuulostaa hyvälle! 💕 laitathan jossain vaiheessa bloginkin puolelle kuvia kun ehdit 🤗

   Taulukollaasi on ollut täälläkin haaveissa, sittemmin hiukan jäi ja nyt tuli oiva tilaisuus 🤗

   Poista
 2. OI, toi Dream taulu on ihana <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...