tiistai 3. lokakuuta 2017

Tori löytö nro. 2: RuokapöytäInstan puolella seuraavat ovatkin nähneet jo sneakpeek:iä uudesta ruokapöydästämme, joka siis on Tori.fi löytö nro. 2! :) 

Kirjoittelin loppukesästä blogin puolelle haaveesta, nimittäin tuosta pyöreästä ruokapöydästä. Ajatus kypsyi ja kypsyi ja varmistuikin sitten, että se on kyllä meille paras ratkaisu tähän vaiheeseen. Murukin ajatuksesta innostui todella, joten kun muutama kauppa oli kierretty ja valinnaksi osottautui tuo IKEA:n Docksta pöytä ajattelin kokeilla onnea ensin torin kautta. 
Muutamaa pöytää ehdin kysellä, mutta olin aavistuksen myöhässä näiden kohdalla ja pöydät olivat juuri ehtineet saada uudet kodit. Kovasti jo ( tietysti! ) tällä hätähousulla innosti matka IKEA:aan hakemaan pöytää sitä kautta, mutta ajattelin antaa vielä mahdollisuuden josko onnistaisi. 

Kun sitten eräänä kauniina alkusyksyn päivänä matkasin bussilla kotiin ystävän luota, oli bussissa hyvin aikaa tutkia torin tarjontaa. Vain hetkeä aikaisemmin oli tullut ilmoitus hyvä kuntoisesta pöydästä, ja sitten olin nopea! Sainkin myyjältä pian vastauksen, ja muutamat viestit vaihdettuamme sovittiin että pöytä noudetaan muutaman päivän päästä. 

Sanomattakin on varmasti selvää, että olin jälleen todella innoissani! Toinen tori löytö pienellä ajalla onnistui! 
Kun pöytä saatiin kasaan, ja paikalleen niin ajattelin ensin että apua kuinka se onkaan pieni! Onhan silmät tuolla paikalla tottunut katselemaan pian 5v paljon isompaa pöytää. Tuolit kun laitettiin ympärille, niin se piristi kummasti näkymää. 

Seuraavaksi mietin, että pitääkö luopua tuosta rakkaasta ovesta, että eihän se sovi paikalleen yhtään pyöreän pöydän kanssa. Ajattelin antaa kuitenkin hieman aikaa, ja jo seuraavana päivänä ovikin näytti vanhalla paikallaan hyvältä. 

Päivä päivältä pöytää katselleena olen tyytyväisempi ja tyytyväisempi. Itselleni tulee tuosta nurkkauksesta mieleen: kotoisa! Loistava hankinta! :) 
Pöydällä on muuten jo neljä viikkoa koristanut sama viehättävä leikkohortensia! Eipä ole koskaan kohdalleni osunut neljä viikkoa kestänyttä yksilöä missään leikoissa. Eipä tuota kaunokaista ole raaskinut poiskaan heittää. 

Maljakko on vaihtunut muutamaan kertaan, ja harsojen tilalle on tullut kuisman marjaa, ihana syksyinen kimppu. 


Nyt on aika toivotella täältä mökiltä käsin ihanaa päivää! <3

12 kommenttia:

 1. Nappivalinta ja minustakin tuo ovi sopii tilaan loistavasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun muistutit Tori.fi:n olemassaolosta! Olen jo jonkin aikaa etsinyt meille Ikean Billy-hyllyä ja postauksesi rohkaisemana päätin vielä kerran katsastaa Torin. Puoli tuntia myöhemmin hylly oli meidän ja nyt olohuoneen säilytyspulma on ratkaistu! ☺️💛👍🏻

   Poista
  2. Kiitos Jenna kommentista 💕

   Ovi on tosiaan aivan paikallaan tuossa, vaikka ensin karsastin 😍 nyt vielä kun ilmettä muutin hiukan niin tuli ihan täydellinen omaan silmään 💕

   Eihän, aivan huippu mahtavaa, tori on sellainen aarreaitta 💖 aivan ihanaa kun löysit niin pian hakemasi! 🤗💖 kuvia odottaen 🌟

   Poista
 2. kaunis pöytä ja hyvä löytö. Täällä on myös pyöreä pöytä keittiössä ja on niin näppärä. Pöydän viereen mahtuu tarvittaessa enemmänkin väkeä istumaan, helpommin kuin neliskanttisen pöydän.
  Mukavaa syyslomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤

   Pyöreä on kyllä todella käytännöllinen! Kerran aikaisemmin itsellä aikanaan ollut ja kyllä se vaan on... 🤗

   Kiitos paljon, tosi mukava viikko ollut 😍

   Poista
 3. Aivan mahtava löytö ja pöytä sopii kauniisti paikalleen! <3 Täällä on alkanut kanssa enemmän ja enemmän tekemään mieli pyöreää pöytää, mutta nyt ei kyllä ole meillä oikea aika vaihtaa, vaikka kovasti mieli tekisikin. :) Siispä ihailen muiden kauniita pöytiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jenni ❤

   Haaveita pitää olla, jokin päivä voit sen sitten toteuttaa kun sille hyvä aika on 😍 varmasti sopisi hyvin teillekin 🤗

   Poista
 4. Nonni! No nyt on tosi monella pyöreitiä ruokapöytiä! Vitsi edelleen toi tori on niin mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi moni on nyt hankkinut pyöreän pöydän, saman huomannut 🤗🤗

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Minullakin on alkanut poltella ajatus pyöreästä ruokapöydästä, mutta toistaiseksi saa jäädä haaveilutasolle. Teille sopii kyllä hyvin ja tuo vanha ovi tuo mielestäni hyvää särmää kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveita haaveita, ne vielä jokin päivä toteutuu 💕

   Kiitos, ovi on kyllä oikein hyvä nyt tuossa kun on aikansa katsellut 😍

   Poista
 6. Hieno homma että sitä kautta löytyi pöytä! Sopii kyllä mukavasti teille, ja näyttää tosiaan niin kotoisalta. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...